4. deň po KET a negatívny test

viki_00
2. máj 2023

Ahojte baby, som 4 deň po KET dnes ráno som si robila test ale negatívny. Troška ma to vykoľajilo a som mierne napätá,smutná ale veľa som čítala že je to ešte asi skoro. Kedy Vám ukazalo aspoň ducha, kedy by som podľa Vás mala testovať znova? Veľa som počula že poobede je lepšie testovať ako ráno, tak neviem. Nejaké rady, odporúčania, dúfam že ešte nie je nič stratené 😥😥

veselo_neveselo
2. máj 2023

Ved este je skoro. Nedali ti instrukcie, kedy mas prist na kontrolu? Dovtedy pockaj.
Ale myslim ze najskor 12 dni po (ako pri prirodzenom oplodneni).

viki_00
autor
2. máj 2023

@veselo_neveselo jasne že mi dali inštrukcie, 9.5 mám ísť na krv ale viete, zvedavosť a nedočkavost je silnejšia.

anjelicek26
2. máj 2023

4.den je strasne skoro, fakt nohy v teple a vydrzat... zbytocne si robis nervy s toho, ze je to negativne a pritom to este ani pozitivne nemoze byt...

zelani
2. máj 2023

po 1.KET som mala slabučký pozitivny test po 9 dňoch. žial to nedopadlo dobre. po 2. som test nerobila, výsledok som dozvedela až po 14 dní z krvi. Výsledok práve spinká v postielke a zajtra má 10 mesiacov 🙂 držím palce

veselo_neveselo
2. máj 2023

@viki_00 Tak potom o com? Ved v centre vedia, co robia, a keby sa dali vysledky spolahlivo vediet skor, tak by tak robili. Zazen nedockavost niecim inym, toto je zbytocne trapenie sa.

viki_00
autor
2. máj 2023

@anjelicek26 dobre, 4 dni som ležala dnes pôjdeme na prechádzku aspoň lebo už ma porazí doma.

viki_00
autor
2. máj 2023

@zelani gratulujem, silno dúfam že aj toto moje bude mat pozitívny koniec.

anjelicek26
2. máj 2023

@viki_00 normalne sa hyb, ziadne horolezecke vystupy ci fitko, ale zdrave tehu musi normalnu aktivitu proste zvladnut, drzim moc moc palce.

viki_00
autor
2. máj 2023

@anjelicek26 ďakujem 🥰

floki1994
2. máj 2023

@viki_00 ojoj hlavne klud, vsak ty zi normalne dalej a uvidis ci sa podari alebo nie.. to teraz by si len lezala a rozmyslala nad tym? Aj psychika robi vela.. robis vsetko preto aby to vyslo takze bez na prechadzku' na vzduch a zmen myslienky a uvidi sa...su zeny ktorym KET nevysiel na niekolkokrat..to by si doma cely cas prelezala? Dobre bude neboj ;) je este skoro 🙂

cookie29
2. máj 2023

No najlepsie by bolo testovet hned prvy den po KET 😉

ale vazne, skor ako 8-9 den nema zmysel, mozno par zienkam ukaze slabuckeho ducha skor, ale je to skor vynimka. A prosim Ta preco lezat? Normalne fungovat. Ziadne extremne vykony ci skakanie na lane a podobne. Ja som sla so synom na vylet, cely den som ho nosila na chrbate pretoze nevladal a pohoda. Drzim palce

viki_00
autor
2. máj 2023

@cookie29 viete nedočkavost, je to moje prvé IVF, úplne prvý vklad tak som nedockava a bojim sa🙂 ale ďakujem za povzdubenie snáď máte pravdu a ešte neni nič stratené

viki_00
autor
2. máj 2023

No baby, išla som kúpiť nové testy, dala si zmrzlinu a len tak som si išla spraviť teraz poobede test. A toto vyšlo. 4 dni po KET, tak už len aby to silnelo 🥰🥰🥰🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre