2 týždne som stimulovala a pribrala som 7 kg

martaatram
8. mar 2023

Ahojte som 3 dni od opu …2tyzdne som stimulovala a pribrala som 7kg:( citim sa strasne …nieze by som tolko jedla mozno voda … uplne sa citim zle :( vodu mam prijímať az pokial nedostanem po opu menzes …mali ste niektora taketo stavy ??

gejb
8. mar 2023

@martaatram tiež som bola naliata, nafuknuta,pribrata..teraz to nerieš, nestresuj. .pôjde to samé preč 😉

dominikahr
8. mar 2023

@martaatram je to normálne je to voda. U niekoho sa zadržiava viac. Po ms sa všetko vráti do normálnych koľají

jasmine_3
8. mar 2023

@martaatram Ahoj. Neboj to odíde. Ja som mala pocit že za 2 tyzdne mam minimálne 10 kíl hore, radšej som sa nevazila a v priebehu dvoch mesiacov to postupne ustupovať, po každej ms mi bolo lepšie. Ale mne telo nabralo veľa vody dostala som OHSS. S váhou sa netráp. Keď otehotnies tak ci tak priberies a toto máš len vodu. 🙂

martaatram
autor
8. mar 2023

Dakujem vam ja viem ked budem tehu nebudem to riesit budem si uzivat tehu ..len teraz uplne mam take stavy ..stimulaciu co sa tyka psychiky som zvládala super a teraz po opu uuuplny opak 🥺

valeva
8. mar 2023

@martaatram mne pomohol lymfaticky caj. Tiez som taketo mala ako pises

nique
8. mar 2023

Neboj, to prejde. Ja som pri oboch (1 IVF, 1 prirodzene) pribrala do porodu 25kg. Pri prvom som bola naspat do roka, pri druhej 3r. Telo sa s tym vysporiada. Drzim palce.

trinity246
9. mar 2023

Ahoj čo to znamená stimulovať ja som bola prvý krát na ivf malý sme 2 embria ale vklad nebol nakoniec nemali čo zamraziť....a od kedy som mala injekcie som tiež pribrala je to tými hormónmi?

martaatram
autor
9. mar 2023

@trinity246 stimulacia je to ze pichas injekcie pred odberom vajicok .. kolko si mala po odbere vajicok ?

jasmine_3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre