Ahojte som 3 dni od opu …2tyzdne som stimulovala a pribrala som 7kg:( citim sa strasne …nieze by som tolko jedla mozno voda … uplne sa citim zle :( vodu mam prijímať az pokial nedostanem po opu menzes …mali ste niektora taketo stavy ??
@martaatram je to normálne je to voda. U niekoho sa zadržiava viac. Po ms sa všetko vráti do normálnych koľají
@martaatram Ahoj. Neboj to odíde. Ja som mala pocit že za 2 tyzdne mam minimálne 10 kíl hore, radšej som sa nevazila a v priebehu dvoch mesiacov to postupne ustupovať, po každej ms mi bolo lepšie. Ale mne telo nabralo veľa vody dostala som OHSS. S váhou sa netráp. Keď otehotnies tak ci tak priberies a toto máš len vodu. 🙂
Dakujem vam ja viem ked budem tehu nebudem to riesit budem si uzivat tehu ..len teraz uplne mam take stavy ..stimulaciu co sa tyka psychiky som zvládala super a teraz po opu uuuplny opak 🥺
@martaatram mne pomohol lymfaticky caj. Tiez som taketo mala ako pises
Neboj, to prejde. Ja som pri oboch (1 IVF, 1 prirodzene) pribrala do porodu 25kg. Pri prvom som bola naspat do roka, pri druhej 3r. Telo sa s tym vysporiada. Drzim palce.
Ahoj čo to znamená stimulovať ja som bola prvý krát na ivf malý sme 2 embria ale vklad nebol nakoniec nemali čo zamraziť....a od kedy som mala injekcie som tiež pribrala je to tými hormónmi?
@trinity246 stimulacia je to ze pichas injekcie pred odberom vajicok .. kolko si mala po odbere vajicok ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martaatram tiež som bola naliata, nafuknuta,pribrata..teraz to nerieš, nestresuj. .pôjde to samé preč 😉