2 dni po transfere

19. máj 2024

Caute kocky som 2dpt , chceli by sme ísť s manželom na nákup . Autom to je od nas cca 15-17min . Ale strašne ma odrádza to , že niektoré tu písali, ze prvých 3-5 dni treba len ležať a oddychovať , no niektoré zas písali, že fungovali normálne :/

sofia1979
19. máj 2024

Kľudne môžeš a čo by si robila v tehu.

autor
19. máj 2024

@sofia1979 neviem , predsa to je také ineee pre mňa 😁

beata_k
19. máj 2024

Co znamena 2dpt?

veronikaszabova
19. máj 2024

@beata_k dni po transfere. Aspon myslim 🙂 podla mna bola na vklade

beata_k
19. máj 2024

@veronikaszabova Dakujem za info 🙂

autor
19. máj 2024

@veronikaszabova áno🙂

xxemma
19. máj 2024

@beata_k 2 den po transfere.
Nic ti nebrani, ved mamzel povlecie tasky😊, prevhadzka je faj aj na psychiku.
Poznam kocku co hned po vklade isla jazdit na koni🙈😊, vkladali 8-bunkaca a vyslo.
Drzim palce🍀😉

autor
19. máj 2024

@xxemma ďakujem , už mi to doma šibe z toho lezania a to je len druhý deň … a hlavne keď hlava začne pracovať tak zbohom 😁😊

sofia1979
19. máj 2024

Mysli pozitívne a prechádzka na nákup určite neuškodí, držím palce

stellarstar
19. máj 2024

Netreba ležať ved keď žena ide na to normálne tiez neleží 2 - 3 d
Mne dokonca v car vraveli ze žena by nesmela ležať a ma byt v pohybe ako za normálnych okolností.
Oplodnene vajíčko sa ti nemá ako vygúlat

stellarstar
19. máj 2024

@beata_k ved to ma aj v nadpise, Dni Po Transfere

angeli121212
19. máj 2024

Nemáš ležať počuvala som podcast s odborníkom, ktorý sám povedal, že to na to nemá vplyv ba dokonca lepšie ženy urobia keď sa normálne hýbu

beata_k
19. máj 2024

@stellarstar Ty si ozaj myslis, ze by som sa pytala co znamena 2dni po transfere aby tam ten nazov bol aj predtym?

mirkam3
19. máj 2024

Ja som si hovorila pred vkladom, že potom budem ležať. Ale bolo mi odporúčané fungovať normálne, akurat tých prvých pár dni obmedziť kúpanie, sex,…aj v (mojich) pokynoch sa písalo, ze pokoj na lôžku úspešnosť nezvýši (alebo niečo v tom zmysle). Nakoniec sme sa zastavili na nakupe potravín rovno cestou z CAR (u nás bol sviatok, pozatvárane), nic ťažké som nenosila samozrejme. Este som aj uvarila doma, lebo som potrebovala niečo robit, energie som mala za 2, a kebyže len ležím tak sa nonstop pozorujem a googlim. Dalsie dni som chodila na prechádzky, na kávu, atd. Akurat som si pár dni vzala dofcu, nech si oddýchnem hlavne psychicky. A dieťatko sa podarilo a ma sa zatiaľ dobre. To ležanie, pokiaľ ho neodporučí v konkrétnom prípade lekár, je podľa mna skôr o psychike, ze žena si po neúspechu vycita, ze mala som sa šetriť… Ale ak to embrijko ma vzdat, vzdalo by to či ležíš alebo stojíš…

petronela1985
19. máj 2024

Mne po KET povedal doktor, že mám pár dní mať kľudový režim, ja mu na to, že idem na druhý deň do práce, mám sedavé zamestnanie. On na to, že chce to utriediť si priority. Tak si vyber. Každopádne, jeden deň som si nakoniec vzala voľno, potom som fungovala v bežnom režime. A úspešne 😉

autor
19. máj 2024

@beata_k
@stellarstar názov tam predtým takýto nebol 🙂 upravili ho admini

stellarstar
19. máj 2024

@beata_k ved ty sa pýtaš co znamená 2dpt 🤣🤣

beata_k
19. máj 2024

@stellarstar Ano, lebo neviem co ta skratka znamena. Co je na tom smiesne?

stellarstar
19. máj 2024

@beata_k ved dobre, som písala ze to ma v nadpise

beata_k
19. máj 2024

@stellarstar Predtym to nemala. Uz ti aj autorka pisala....

stellarstar
19. máj 2024

@beata_k its ok 👍

cucica
19. máj 2024

Ja som mala 2 dni dovolenku po transfere a na treti som isla do prace a vyslo. Druhy vklad som doma lezala dp testu a nevyslo 🙂
Na nakup kludne len netahat tazke tasky a nejake kupania verejne a take.

michaela329
19. máj 2024

Ale prosím Ťa 😀 Nákup nie je námaha. Mne vyšiel KET, keď som mala najväčší stres a behačky. Maternicu je dobré prekrvit 🤞🍀

cali2016
19. máj 2024

Prvý KET-ležala som, sedela, mala kľudový režim, ležala som zdeptaná či to vyjde- nevyšiel.Druhy KET- s priateľom sme odišli na predĺžený víkend na hory a chodili sme na ľahšie túry každý deň -z tohto druhého máme 2 ročnú dcérku. Verím, že to vyšlo, lebo som bola zrelaxovaná a nemala som čas na to myslieť.

nika11103
19. máj 2024

Autorka . Chápem že si prešla nejakým procesom že to nie je sranda . Ale toto čo ti tu píšu . Aj to že nenosiť tašky . Ak raz máš byt tehotná , tak tehotná budeš , či budeš robiť stojky na hlave dokonca aj či by si niesla “ťažkú” tašku s nákupom . Pokiaľ nebudeš niekde v čističke vdychovať ťažké chemikálie, plod ak sa ma udržať udrží sa . Ja som nosila takže tašky ešte v deviatom mesiaci . Nemal mi ich kto iný odniesť . Chodila som autobusmi vlakmi hodiny . Čo ma byt , bude . Tehotenstvo nie je choroba . Držím palce

zdenkak87
19. máj 2024

Tiez som toho nazoru, ze ked sa to ma podarit, tak sa to podari. Nemyslim ze lezanie s vylozenymi nohami po transfere je nejakym prinosom pokial teda doktor tak vyslovene nenariadi. Ja mam za sebou dva vklady, oba uspesne. Po prvom vklade som normalne sla do prace hned dalsi den, nemam sedave zamestnanie. Cele dni na nohach, aj stresy, aj dvihanie veci. Pracovala som az do nastupu na MD. Pri druhom vklade som bola doma s vtedy 16mesacnym synom, muz chodil do prace, musela som normalne fungovat. Aj ho prezliect, prebalit, aj na ruky vziat ak bolo treba, na ihrisku do hojdacky vylozit. A mal okolo 13 kg vtedy. Normalne fungovanie je podla mna lepsie. Nemas tolko casu na sledovanie sa a premyslanie.

autor
19. máj 2024

@zdenkak87
@nika11103
@cali2016
@michaela329
@cucica
@mirkam3 boli sme , išli sme ešte na zmrzku a najkrajšie 2h od transferu😂 prvé 2h kedy som sa nepozorovala, nemyslela na všetko možné ❤️🙏😆

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre