18. deň po KET pozitívne hCG a špinenie

zuzzi18
28. mar 2022

Ahojte, dnes som 18DPT, na 14DPT potvrdené tehotenstvo v krvi. Dnes som mala ísť na kontrolné HCG na vlastnú žiadosť či stupa a ráno som si našla hnedy fľak. Teraz už nespiim zatiaľ. Bola som si dať vziať krv a čakám kým ma vezme Dr. Nič ale asi neuvidí na utz, nakoľko je veľmi skoro. Má niekto takú skúsenosť a bolo to nakoniec v poriadku?

barus26
28. mar 2022

@zuzzi18 ahoj, poznám veľa žien ktoré spinili a bolo všetko ok. Hlavne sa pozitívne nastav 🙂 mne sa napr. stalo že som tiež takto jednorazovo ale nie zaspinila ale doslova zakrvacala čerstvou krvou a bolo jej dosť a všetko bolo ok, už sa to potom nikdy nezopakovalo a mám doma malú beťárku🙂 držím palce 🍀

nikola81
28. mar 2022

Ja som tiez spinila. Do 12 tyzdna som si pichala Prolutex a mlady pan bude mat 6 rokov. Drzim palce, nesledovat sa a nemysliet hned na najhorsie. 🍀 Velmi drzim palce

zojanka
28. mar 2022

@zuzzi18 ja som špinila a občas dokonca krvácala od 11dpt až do 8tt. Vsetko dopadlo dobre chvalabohu 🙂

e1i
28. mar 2022

@zuzzi18 kolko si mala na 14dpt hodnotu hcg?

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i 382 som mala. Dnes doktorka povedala že 1200 musí byť, aby to bolo ok a koncom týždňa už skúsime ultrazvuk, možno by mohol byť vidieť aspoň gestacny vak. Dnes má ešte nepozerala lebo je strašne skoro. Predpísala mi len lieky proti krvácaniu ale že ak sa tam už spustil potrat, tak s tým neurobíme nič. Musím počkať do poobedia na to HCG

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i ešte včera som mala krásnu čiarku na teste ☹

e1i
28. mar 2022

@zuzzi18 ja som mala v septembri nizsie hodnoty a bolo to mmt na 14dpt som mala 120,6 potom 17dpt 313,8 a od 18dpt som zacala spinit, hcg stupalo a babo bolo v pravom vajcovode

Pri malej som mala 641 na 14dpt a ma uz 2,5r a teraz po ket v januári som v 13 tt som som mala hcg 514,9 na 14dpt

Ak nekrvacas silno nemusi to byt stratene

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i ja som mala len ráno hnedý výtok zatiaľ a odvtedy nič už..rozluskne to asi teraz to moje HCG poobede. Na testoch mi ale obden krásne čiarka silnela, takže hádam aj HCG, otázne je čo sa tam dnes ráno udialo no

e1i
28. mar 2022

@zuzzi18 mozno len nejaka cievka praskla.ono aj mne ked hcg stupalo a testy tmavli a po kontrole v car verdikt mmt. 2 dni predtym to na pohotovosti dr nevidel. Tolko moja skúsenosť

Hodinu pred op hcg 10 000

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i a na pohotovosť si musela ísť lebo ťa niečo bolelo?

e1i
28. mar 2022

@zuzzi18 nie bolelo ma az v dne kontroly v car. Spinila som od 18dpt do 22 dpt a potom zasa od 29dpt to ux bolo trochu viac ako len spinenie ale stale nie krvacanie, tak som isla.
Ak ti dr potvrdi gestacny vak v maternici tak z toho pohladu si v pohode.

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i no všelijaké veci sa môžu stať ozaj. Toto je naše posledné šieste embryo, bude mi za ním dosť ľúto, uvidíme teda 🙏

e1i
28. mar 2022

@zuzzi18 držím palce

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i HCG je 2282, volala mi moja doktorka. V piatok idem k nej na ultrazvuk. Dovtedy mám užívať tie lieky čo mi dala, zatiaľ nespinim tak uvidím čo prinesú najbližšie dni

e1i
28. mar 2022

@zuzzi18 to by malo byt v pohode. Uz aj teraz by na sone videla. Nad 1000 je nieco vidno. Ale srdiečko byva tak 2t po pozitívnej krvi

lavinis
28. mar 2022

Drzim palce!

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@e1i jo pozrieme to teraz v piatok len pre istotu a gestacny vacok a potom mam az dalsi stvrtok 7.4. naplanovanu tu akoze prvu kontrolu

zuzzi18
autor
28. mar 2022

@lavinis dakujem krasne

pinaofina
28. mar 2022

@zuzzi18 ahoj, ja som dnes 24dpt, tak podobne ako ty. Ja som nielen spinila, ale uz 2x sa zo mna valila krv 🙈 oba razy som bola na pohotovosti, dieta este nevidno (v piatok by malo byt srdiecko na kontrole v CAR), ale vacok je kde ma byt a velkostne tiez.
Takze som ta chcela len upokojit, ze spinenie je uplne ok a ak by sa ti to nezdalo, nic stale nie je stratene, len treba utekat 😊

zuzzi18
autor
29. mar 2022

@pinaofina dakujem za povzbudenie 🙂 dufam v piatok na utz bude vsetko ako ma byt a uvidime uz aspon vacok pri takom HCG. Drzim palce

pinaofina
29. mar 2022

@zuzzi18 dakujem, aj ja drzim palce. Asi by uz malo byt vidno minimalne vak 😊

lienka156
31. mar 2022

@zuzzi18 ja som po KET, spinila som cca od potvrdenia z krvi az do 8 tyzdna. A vsetko je oki 🙂 a dvakrat som mala aj kvapku cerstvej krvi. Inak hlavne nech je gestacny vak v maternici a potom az po 6. tyzdni srdiecko 🙂 drzim palce, viem co prezivas, teraz som v 10. tyzdni a stale trpnem ci bude vsetko ok.

zuzzi18
autor
31. mar 2022

@lienka156 ďakujem pekne za povzbudenie. Ja po nasadení liekov už vôbec nespinim a zajtra uvidíme, či tam bude ten vak 🙂 držím palce!

zuzzi18
autor
1. apr 2022

Dievcata tak vak je tam, 10mm a je tam uz aj naznak plodu. Som iba 5tt+2, takze je to zatial ok no a vo stvrtok uz musi byt aj srdiecko, aby to bolo v poriadku. Hned vedla uvidela hematom, kvoli ktoremu som aj spinila a mozno keby neberiem leiky, tak aj krvacam ale ze je to bezny jav. Akurat sa mam setrit a povedala ze je to kludne aj na PN, tak si mam do stvrtku premysliet a napise mi odporucanie na PN

lulululululululu
7. sep 2022

@zuzzi18 ahojky ako si dopadla, prežívam momentálne niečo podobné ako ty

zuzzi18
autor
8. sep 2022

@lulululululululu ahoj, som 29tt🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre