Ahojte, dnes som 18DPT, na 14DPT potvrdené tehotenstvo v krvi. Dnes som mala ísť na kontrolné HCG na vlastnú žiadosť či stupa a ráno som si našla hnedy fľak. Teraz už nespiim zatiaľ. Bola som si dať vziať krv a čakám kým ma vezme Dr. Nič ale asi neuvidí na utz, nakoľko je veľmi skoro. Má niekto takú skúsenosť a bolo to nakoniec v poriadku?
Ja som tiez spinila. Do 12 tyzdna som si pichala Prolutex a mlady pan bude mat 6 rokov. Drzim palce, nesledovat sa a nemysliet hned na najhorsie. 🍀 Velmi drzim palce
@e1i 382 som mala. Dnes doktorka povedala že 1200 musí byť, aby to bolo ok a koncom týždňa už skúsime ultrazvuk, možno by mohol byť vidieť aspoň gestacny vak. Dnes má ešte nepozerala lebo je strašne skoro. Predpísala mi len lieky proti krvácaniu ale že ak sa tam už spustil potrat, tak s tým neurobíme nič. Musím počkať do poobedia na to HCG
@zuzzi18 ja som mala v septembri nizsie hodnoty a bolo to mmt na 14dpt som mala 120,6 potom 17dpt 313,8 a od 18dpt som zacala spinit, hcg stupalo a babo bolo v pravom vajcovode
Pri malej som mala 641 na 14dpt a ma uz 2,5r a teraz po ket v januári som v 13 tt som som mala hcg 514,9 na 14dpt
Ak nekrvacas silno nemusi to byt stratene
Drzim palce!
@zuzzi18 ahoj, ja som dnes 24dpt, tak podobne ako ty. Ja som nielen spinila, ale uz 2x sa zo mna valila krv 🙈 oba razy som bola na pohotovosti, dieta este nevidno (v piatok by malo byt srdiecko na kontrole v CAR), ale vacok je kde ma byt a velkostne tiez.
Takze som ta chcela len upokojit, ze spinenie je uplne ok a ak by sa ti to nezdalo, nic stale nie je stratene, len treba utekat 😊
@zuzzi18 ja som po KET, spinila som cca od potvrdenia z krvi az do 8 tyzdna. A vsetko je oki 🙂 a dvakrat som mala aj kvapku cerstvej krvi. Inak hlavne nech je gestacny vak v maternici a potom az po 6. tyzdni srdiecko 🙂 drzim palce, viem co prezivas, teraz som v 10. tyzdni a stale trpnem ci bude vsetko ok.
Dievcata tak vak je tam, 10mm a je tam uz aj naznak plodu. Som iba 5tt+2, takze je to zatial ok no a vo stvrtok uz musi byt aj srdiecko, aby to bolo v poriadku. Hned vedla uvidela hematom, kvoli ktoremu som aj spinila a mozno keby neberiem leiky, tak aj krvacam ale ze je to bezny jav. Akurat sa mam setrit a povedala ze je to kludne aj na PN, tak si mam do stvrtku premysliet a napise mi odporucanie na PN
@zuzzi18 ahojky ako si dopadla, prežívam momentálne niečo podobné ako ty
@lulululululululu ahoj, som 29tt🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzzi18 ahoj, poznám veľa žien ktoré spinili a bolo všetko ok. Hlavne sa pozitívne nastav 🙂 mne sa napr. stalo že som tiež takto jednorazovo ale nie zaspinila ale doslova zakrvacala čerstvou krvou a bolo jej dosť a všetko bolo ok, už sa to potom nikdy nezopakovalo a mám doma malú beťárku🙂 držím palce 🍀