Ahojte dievčatá, rada by som sa spýtala či niekto z vás mal 14 dní po transfere embrya slabučko pozitívny test ( duch ) a na druhý deň už negativny?
Mne sa to práve stalo..včera som sa na pokyny CAR testovala na 14 den a mala som na teste druhu jemučkú čiarku..potešila som sa ze asi bude postupne síliť no dnes som sa opäť testovala a už na teste nič nemám :( myslíte si že je to uz stratené? Že sa jednalo o biochemické tehotenstvo? MS ešte nemám mešká mi 4 dni, ale beriem utrogestan tak možno mi ju drži..
Už som to oplakala že sa IVF nepodarilo no stale hladam niekde na nete nádej vo forme osôbky ktorej sa toto udialo a i napriek tomu bola tehotná... Ďakujem
@suzanecka1 no to je práve to čo nechápem..volala som včera ked som si našla slabučkú čiarku do CAR a namiesto toho aby ma povzbudili tak mi povedali ze to vyzera na biochemicke a mam vysadiť utrogestan..no ja som neposlúchla a ešte včera som uživala dalej..dnes ráno som si urobila další test ktorý bol negatívny a zavolala som do CAR a rovnaky postup..a na krv ma nepozvali 😖 všade čítam ako si to v iných CAR overuju krvou a neberu vysledok z moču za 100% a kludne ma takto odbiju? Našťastie mám kamarátku čo pracuje v inom CAR ona mi vybavi odber.. síce v pondelok ale aspon to skusim..no a ešte je tu jedna zvláštna vec..pred hodinkou som si zopakovala test a zase som tam mala jemnú čiaročku..tak to fakt nechápem..manžel mi po ceste z práce kúpi Clear Blue..a uvidime..sú to nervy 😲
Drzim palce 🙂
tak to verím ale skús sa tak nestresovať, utrogestan určite ber a keď je to tam v pondelok ti to potvrdia...a čo to je za CAR prosím ťa? asi by som už ďalej netestovala lebo testy sú rôzne a nie vždy dobre ukážu, ukľudni sa a už skoro sa dozvieš výsledok, bude čo má byť, nervy ti k tomu nepomôžu.
Veď toto, tiež im prestavám veriť po dnešku..už len ten Clear Blue skúsim a nechám to tak..bo je to strašne stresujúce a vysilujúce..4 roky sa trápime a ked konečne sa zdá ze to vyšlo, tak toto..je to moje 1.IVF..žijem v čechách a chodim do CAR Apolinář...
@densy no ja dufam ze ta povzbudim, ber utros dalej a urcite chod na krv alebo aj gynekolog by ti mohol z krvy otestovst HCG. Testy si uz vyhodila? mohla si dat foto. Aj ja som po umelom ale este som nepocula ze len na zaklade tehu testu rozhoduju co dalej. Mne tiez povedali ze mam otestovat ale krv je automatika. Skus tomu este verit, aj psychika niekedy vela robi, ja by som nakupila sj 3 rozne znacky testov a rano by som testovala. Drzim velmi palce 🙂 a budem rada ked das vediet ako dopadls krv.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
treba ísť na krv, nebola si? alebo skús inú značku testu a skús znova, držím palce