Ahojte chcela by som poradiť. Som 13 deň po injekcií a 12 po iui a Testy takéto. Par dni rovnaké ale niesu úplne negatívne spodný je dnešný a je naživo nanom vidieť slabú čiarku. Môže to byť tehu alebo skôr ovitrelle?
@beruska1108 prepac zle som precitala tak ten spodny je dnesny
@simka2433 tak ty máš krásne testy gratulujem 😊kde si bola na iui? Vaše prvé? Toto je naše prvé ale nemám pocit žeby vyšlo. Testy sú stále slabé aj keď by som si myslela ze na 13 deň by už mali byť negatívne po ovitrelle ale stále je tam slabá ciarka tak neviem 🤔
@beruska1108 toto je nase druhe babo. Prve sa nam podarilo po 9mesiacoch.teraz sa nedarilo dlho tak nam toto poradili a na prvykrat vyslo. Ak tam mas tu ciarku tak by to mohlo byt🙂 digi test si neskusala?
@beruska1108 prepac zabudla som boli sme v NR v gyn five. Bez stimulacie lebo my sme sli na vstupnu konzultaciu a mLa som pred ovu tak hmed mi pichli ovitrelle a na druhy den bol vklad
@simka2433 aj my máme už jedno 4.5 roka má podarila sa skoro na prvú stačilo vystihnúť ovu ale druhé nie a nie už rok. Vo ferbruari jedno biochem ale inak nic ak na folikometriu som chodila a nič tak sme išli do centra. Ja som oka a len mi neskoro praskli vajka a muž má slabšiu morfo tak uvidíme co bude.. Hádam bude silniet
Nahodou ovitrelle na predaj zvysne nemate prosim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@beruska1108 ahoj ja som dnes 13den po ovitrelle a 12den po iui. Taketo mam testy tak neviem ci ten vrchny je dnesny? Ak ano tak je to super