Ahojte.chcem sa spýtať.dnes som 11 deň po KET.toto je môj tretí vklad.Išli sme v riadenom cykle (užívam estrofem a Amalgen).Odkedy beriem estrofem,bolia ma prisa na dotyk.verila a dufala som,ze tento vklad vide.od zaciatku som citila obcasne pichnutie.od nedela vecera ma parkrat prehnalo-u mna to byva pred MS.vcera bolest svalov a klbov-tak ako mavam pred MS.dnes sa aj tak citim,ako par dni pred MS (tahanie maternice,bolest hlavy,prehana ma...).test som si nerobila,chcela som pockat az do 14 dna.
myslite,ze uz je to stratené a KET zase nevysiel?
Vkladali mi geneticky vystrene embryou 5 dňové výbornej kvality (5AB).
ďakujem,
Ja by som si už urobila test.
Ja som po každom KET mala takéto prejavy a bolo to z liekov. Jedinú odpoveď dá test, je úplne zbytočné sa pýtať na koňovi a zároveň odmietať test 🤷
Bez testu sa nikam nepohnes. Niekto môže mať príznaky rovnaké ako ty a jednej to vyšlo, druhej nie. Ťažko povedať takto len.
Urob test, ak si tehu, uz ti ukáže, keďže 5+11, uz si 16 dní po oplodneni
@zuzka3110 držím vám silno prsty aby to vyšlo. KET vobec nemate týmito príznakmi stratené,prave naopak. Ja som tiez mala taketo priznaky,okrem prehanania,ale to mozte mat aj z nervozity atd. To pichanie je ze sa vam moze uhniezďovat vajíčko. Nechcem teda davat nejake nadeje ale ja som mala aj spinenie a myslela som ze je to v keli a nebolo. Drzte sa,tieto posledne dni do spravenia si testu su o nervi
mne už na 8 den ukazalo peknu ciarku takze urobila by som test na tvojom mieste nech viem na com som
@thereisabear obavam sa ho,ze budem sklamana
@malalienka85 myslis?ja sa prave obavam,ze test vide nejasny a budem uplne v prdeli...este viac ako som
@malalienka85 mala by som asi skusit teda...mate pravdu.obavam sa,lebo uz 2x KET nevyslo
@zuzka3110 môj 11. Deň po poslednom vklade... nič nejasné.
@michaela329 fiiiha,no tak to je krasna ciarka
@zuzka3110 práveže som mala aj lepšie v ten deň, v tomto vklade bolo HCG z tých nižších - do 400 a predsa som momentálne v 24tt. Skús test ak si nervna, už to ukáže.
pozri, mne dr kedysi povedala, ze keby mala len 1€ za kazdu, ktora sa citi ako ty, tak je milionarka...
@zuzka3110 ja viem presne ake mas pocity a ako sa bojis sklamania s testom, ale ver mi že takto si este viac ničíš nervy. a ked to nevyjde,.... poplačeš si budeš v prdeli a potom sa zas pozviechas a budes bojovat dalej, ale drzim ti palce verim ze to vyslo 🙏
@michaela329 mala by som sa asi k tomu tstu odhodlat... gratulujm k tehotenstvu ❤
@malalienka85 dakujem,si zlata a moc si to vazim .asi z roboty vybehnem kupit test
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzka3110 podľa môjho názoru to vyšlo. Držím palce aby áno. Skús spraviť test a uvidíš ♥️