10 dní od KET a slabá čiarka nesilnie

sss777
17. sep 2022

Ahojte baby,
Pred 10 dňami som absolvovala svoj prvý KET. Nechcela som testovať, chcela som počkať na krv, ale nejako som to vďaka svojej netrpezlivosti nezvládla.
Včerajsi test bol pozitívny, dnes ráno som čakala poriadku druhu čiarku, ale vyzerá to tak ako na fotke, takže žiadna zmena. Na krv mám ísť až v stredu, dovtedy sa zbláznim.
Má niekto podobnú skúsenosť?

anjelicek26
17. sep 2022

Nemozes chciet narast hcg po 24h nejaky brutalny... navyse trosku zriedenejsi moc a mas to... prestan nad tym spekulovat, test mas pozitivny, pockaj na tu stredu...

pondelok01
17. sep 2022

@sss777 treba testovat kazdy druhy den, ked chces porovnavat intenzitu ciarky. Aspon 48h rozostup.

cokoladacoko
17. sep 2022

@sss777 a v den KET si ratala ako prvy den? Ci az ten nasledujuci.

zuzzi18
18. sep 2022

@sss777 neboj bude to dobre, držím palce. Keď porovnas obden tak uvidíš ako silnie.

lalilla
27. sep 2022

Testuj obden urcite uvidis rozdiel. Drzim palce

marhulka2022
6. dec 2022

@sss777 ahoj, prosimako si dopadla, tiez mi testy nesilneju...dakujem

cokoladacoko
30. jan 2023

Baby vobec sa netestujte. Ja som po prvom KET mala slabu druhu ciarku/ spravila som si 3 testy/ prisla som na krv a bolo to negativne.

sss777
autor
1. feb 2023

@marhulka2022
Prepáč, až teraz som si všimla tvoj komentár. Už som v 25.tyzdni, takže všetko ok. Ty si ako dopadla?

marhulka2022
2. feb 2023

@sss777 bolo to biochemicke v decembri potom v januari dalsi vklad a uz som sj potratila v 5tt.uz sme to vzdali a koncime

sss777
autor
4. feb 2023

@marhulka2022 To mi je ľúto, musí to byť strašne ťažké - tešiť sa a potom to sklamanie. Ale zdá sa, že u vás sa implantacia vždy podarí, len potom vznikne nejaky problém. Ak si s rozhodnutím, že končíte, vyrovnaná, tak je to úplne v poriadku, ak by si sa v budúcnosti rozhodla pokračovať, ako lekárka by som išla do hematologickej diagnostiky a určite do PGD.

marhulka2022
4. feb 2023

@sss777 hematologiu mame negativnu preventivne clexan.a my sme mali DE.pokus s DV stroskotali v 11tt a s DE v 6tt

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre