Zoely antikoncepcia

lola137
17. sep 2013

Ahojte kočky potrebujem poradiť.. Beriem antiku zoely už pár mesiacov vždy menzes v pohode prišiel a tento mesiac zrazu nič.. mám bolesti v brušku ako keď mám dostať a stále nič.. myslíte že mám pokračovať ďalej v uživani či čakať? ďakujem vopred 🙂

bbarboraa
17. sep 2013

jasne ze pokracuj naco chces cakat? 🙂

lola137
autor
17. sep 2013

Na menzes, či niesom náhodou tehotná.. dakujem za reakciu

bbarboraa
17. sep 2013

@lola137 ale tak si urob test.. lebo ked prerusis branie... mozes alebo mala by si zacat az o mesiac... urob proste test a pokracuj podla planu dlaje...

lola137
autor
17. sep 2013

a myslíš, že na dalsi mesiac už dostanem? 🙂 to mám byt tak dlho v strese? aj ked mi test ukaze ze niesom ?

kika7
3. okt 2013

ahoj, ja som brala zoely 9 mesiacov, zopár razy sa mi stalo, že som nedostala menzes a posledné 3 mesiace už vôbec...tiež som stresovala, každý mesiac som si robila tehotenský test, nakoniec som išla k ženskej, naštvaná, že čo je to za antikoncepciu, veď menzes by mal byť indikátorom, že nie si tehotná... povedala mi, že ak som ju užívala správna, že nemala by som byť tehotná... NEMALA BY 🙂 ale nikdy nevieš... vyšetrila ma, aj na ultrazvuku som bola, potvrdila, že naozaj nie som tehotná, ale aj tak som požiadala o zmenu tabletiek, veď snáď nebudem každý mesiac, čo nedostanem, behať k doktorke (totižto, keď som bola tehotná, cca 6 tt, tak mi vyšiel negatívny test, takže na testy sa ja osobne nespolieham :( ) ako možno je fajn nemať menzes, zrovna, keď ho máme, tak si prajeme opak, ale tabletky berieš, aby si neotehotnela a práve menzes je toho znakom, tak je fakt stresujúce takéto "účinnky" tabletiek 🙂

kinkinga
12. okt 2013

baby mam na predaj 2 blistre zoely,prestala som ju po mesiaci brat lebo mi nevyhovuje tak za 15e predam ak ma niekto zaujem piste ip

anicka108
13. feb 2015

Ahojte mam na predaj 1 blister. Cena 8 eur uz aj s postovnym vopred při prevode na ucet. V pripade zaujmu ma kontaktujte prosim cez IP 🙂

ikuska31
21. jan 2016

ahojte mam na predaj 2 blistre Zoely ak ma niekto zaujem prosim info cez IP dakujem 😉

lq
14. mar 2016

..na predaj jeden blister Zoely ..píííšte 🙂