Baby mam otazku berem hak a teraz som brala antibiotika ( a teeaz som nasla na nich napisane ze znizuju schopnost hak) myslite ze mozem byt tehu som zufala testy nic neukazuju bo zavcasu to je a aj dr nic neuvidi ako ked budem budem stastna len sa bojim som a toho uplne na nervyy ....
ja som brala 13 rokov HAK a nikdy som si nedavala pozor aj pocas brania ATB a neotehotnela som...
ahoj, ja som tiez brala 13 hak a nikdy som nedavala pozor ci beriem antibiotika, dokonca sa mi stalo ze som parkrat aj vynechala tabletku a nikdy sa nic nestalo. po tolkych rokoch je telo uz navyknute. ale moze to byt u kazdej inak...
Ahoj, beriem tabletky 10 rokov a tiez som nikdy nemala problem s antibiotikami, aj som niekolkokrat zabudla vziat a nestalo sa nic. Ale poznam pripad kedy brala podctivo a otehotnela. Kazdy organizmus je iny. Ked chces mat istotu zbehni k doktorovi na krvne testy, tie by to uz mohli odhalit.
Ja som tiez brala vyse 10rokov Hak, aj obcas zabudla tabletku zobrat a nic sa nestalo... ani ked som brala Atb, alebo zvracala alebo hnacku mala...
Ale ako kocky pisali,kazde telo je ine.
Ked sa bojis v case ked beres Atb pouzivajte kondom 🙂
No mne vždy vravela pri ATB aby som si dávala pozor že každé telo ináč reaguje, možeš a nemusíš byt tehu, však uvidíš ak nedostaneš ms tak urob test alebo zabehni k dr a uvidíš
ahoj, mozes byt tehotna, bo antibiotika velmi znizuju ucinnost hak, moje dve kamosky tak otehotneli. najlepsie skocit za gynekologom, nech povie co dalej.