Znižuje antikoncepcia - krúžok libido?

5. mar 2021

Baby mate niektorá túto antikoncepciu ? Ak áno, znižuje libido rovnako ako oralna HAK?
Totiž.. som 2 týždne od vysadenia orálnej, lebo som bola náladova, libido nulové, nie a nie zvlhnut a navyše nejak ochladli city voči snúbencovi.
Po vysadení mám libido aj za troch a láska vo mne začala horieť ako pri zamilovaní..
Už nechcem padnut do tých odpornych stavov.

Tak ja len.. že či to pôsobí rovnako 🙂

dmk_1
5. mar 2021

Mala som kruzok len 1 mesiac, asi pred 4 rokmi. Viac som nevydrzala, lebo na mna posobil az priserne, 4x denne na mna prisla nadrzanost, bolo mi tam teplo, ale nemohla som sa urobit ani za hodinu. Inak som nemala ziadne ine neziaduce ucinky, ale nebola som spokojna ani s tym, ze je tam vnutri, stale som mala pocit, ze si ho musim zatlacit viac dovnutra. Ked som to vravela lekarke, tak pulila oci, ze taky ucinok este nepocula, takze som bola asi jediny pripad.

autor
5. mar 2021

@dmk_1 to by bol lepší prípad po Tom dlhom čase čo som bola úplne chladná 😂😂

autor
5. mar 2021

@dmk_1 smiem sa opýtať ako sa volala?

meluela
5. mar 2021

Su tam tiez hormony takze asi ano ... to skor nehormonalne teliesko by mohlo byt pre teba. Nemam s tym ale osobnu skusenost a asi by som sa toho trocha bala.

dmk_1
5. mar 2021

Nuvaring. Vobec mi to ale neprislo ako lepsia varianta.. Ides do prace, mas chut, sedis v praci, horis, lebo mas chut, ides domov, sedadlo pod tebou vrni, mas chut... A vecer ides na to a nie nie dosiahnut vrchol, je to vacsia frustracia, nez nemat chut vobec.