5 rokov som brala Triregol a od januára som brala Maitalon,v júni som ju vysadila na mesiac,potom som zas začala dve balenia a teraz som zase vysadila...
Teraz ju neberiem už druhý mesiac,mám pociž,že som ľahšia aj o 5 kíl,aj keď som nič neschudla ale strašne sa potím a zapácham,deodoranty nepomáhajú...Vrátili sa vyrážky.
Mali ste podobné pocity ? ako to vyriešiť ?
@prdelinka12 nie som žiaden lekár, ale ja by som ti poradila, aby si to vydržala aspoň pol roka, bez ďalších hormonálnych produktov/ tie by ti nepomohli, len dočasne zmiernili stav/ , kým sa tvoje telo a hlavne hormonálny systém nedá opäť do normálu, aj keď to bude trvať, podľa mňa to je najlepšie riešenie, a to akné skús vyriešiť s kožným ak to je moc zlé, aspoň zatiaľ na zmiernenie
@strapco13 bohuzial nastali okolnosti pre ktore som to musela tak spravit.
Som rozhodnuta nebrat.
@prdelinka12 nechapem okolnosti ktore ta donutili raz brat a raz nebrat ..ale ved tvoje telo
teraz neber, nechaj telo nech sa spamata ..ak to bude pretrvavat tak si daj spravit hormonalny profil, vratane hormonov stitnej zlazy
@strapco13 vdaka za radu.kolko mam pockat ?
@prdelinka12 take 3 mesiace rataj ale do polroka by sa malo telo vycistit
Diskusiu zamykam na ziadost uzivatelky
@prdelinka12 sorry ale toto je max nezodpovedne..rozburala si si kompletne hormonalny system..raz brat raz nebrat...ved to da rozum, ze to nie je zdrave....hormony sa ti zblaznili, telo sa cisti
rozhodni sa co chces, ci ju chces brat alebo nie, a nie raz tak raz tak 🙄 maj trosku rada svoje telo