Zmena antikoncepcie

nuffmoix
8. máj 2013

Zdravím žienky, zajtra idem ku svojej lekárke s prosbou, nech mi zmení antikoncepciu. Teraz mám Belaru (užívam ju rok) a pribrala som po nej 6kg. Stále mám chuť na jedlo, hlavne sladké a čoraz viac naberám na váhe. Viem, že lekárka mi poradí s výberom, ale chcela by som sa aj vás spýtať či neviete o nejakých tabletkách, po ktorých už určite nepriberiem. Ďakujem

trish31
9. máj 2013

@nuffmoix HAK zvysuje chut do jedla a niektore HAK zadrziavaju vodu v tele.Takze je len na Tebe tu chut do jedla krotit.A nie som mudra,tak mi to povedal lekar pred rokmi ked som si bola prvykrat pre HAK.A mal pravdu.JA som mala Jeanine par rokov a pokial si pamatam,tak som nepribrala 🙂

kristina14
22. máj 2013

baby trochu od veci otázka ale nehcelo sa mi vytvárať novú diskusiu! môže zistiť gynekolog z krvných testov či som brala antik. ale nie? dakujem

m_ij_ka
28. júl 2013

@nuffmoix presne ako píše trish31 treba krotiť chuť do jedla, ak máš chuť na sladké tak si daj radšej ovocie, ja som to takto tiež riešila, od 18tich som užívala tri regol nepribrala som z neho, po prvom pôrode gynekológ mi poradil antikoncepciu, ktorá obsahovala o polovicu menej hormonov ako tri regol, tak teraz užívam sunyu, z nej som tiež nepribrala , takže ju môžem odporučiť 🙂