Zmena antikoncepcie

majuska0407
15. nov 2012

Ahojte,,
chcela by som sa opytať na vaše skusenosti. po pôrode som si dala hormonalnu antikoncepciu malaton no ako som ho začala uživať v kuse krvacam (špiním):( už 18 dníííí. dnes som volala sestričke a povedala mi, že mam vydržať 3 mesiace, ale to je dlho!!!! predtym som takťiaž brala femoden a s toho mi nebolo nič čo myslite mala by som s touto seknuť a prejsť na inu, či vydržať? ono tento Malaton je aj drakši o 10e čo tiež nieje malo :(

Ďakujem za každu radu,, a ešte myslite, že mozem byť urevana z antikoncepcie mam aj dosť výkyvy nálad,,
po prvom dietatku som si dala MIRENU, ale taktiež mi nesadla a musela von, keby som si dala DANU myslite, že by tiež telo štrajkovalo:( nechcem 10 rokov brat tabletky!

gubcikova
15. nov 2012

ja som brala azaliu.zo začiatku som krvácala.potom to prešlo a bolo ok.no teraz mi som začala špiniť 2 týždne v kuse a bolesť spodka ako keby mi išlo maternicu vyrvať.vysadlila som.

nicky07
15. nov 2012

@majuska0407 Ahoj... z vlastnej sskúsenosti ti môžem povedať že naozaj nájsť antikoncepciu, ktorá ti sadne a z ktorej nebudeš krvácať ako príde, nebudeš mať vykyvy nálad a stratíš chuť na sex - tak to je naozaj umenie. Dr väčšinou spinenie medzi cyklami nepovažujú za nejakú poruchu v užívaní a nechcú meniť. No ja mám aj skúsenosť že ked trafíš tu pravú tak krvácas naozaj iba vtedy ked mas a nepriberaš a cítiš sa fajn. len ju nájsť to chce niekedy dosť vela trpezlivosti.HAK niekedy dokáže narobiť kopu problemov. Osobne by som ti DANU neodporúčala, poznám kopu dievčat ktoré sa vdaka nej stali mamkami, dokonca aj dvojičiek. Mne sa celkom v poslednej dobe pozdava nuvaring. su tam sice hormony no myslim že nie až take drasticke ako v HAK.

majuska0407
autor
15. nov 2012

@gubcikova ved aj ja normalne, že mam v podbrušku krče. asi si pojdem dať predpísať Femoden s tym som nemala kompikacie. len moja gynča je sukromnik a predpisuje len tie najdrakšie HAK

tara9
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vici2807
27. jan 2022

Ahojte chcem sa spýtať prechádzam z antikoncepcia Maitalon na antikoncepciu Drovelis. Práve som v 7 dňovej pauze a neviem ci hneď po prestávke môžem začať brat drovelis alebo skôr počkať až do ďalšej menštruácie a až potom začať s drovelisom... Tiež by ma zaujímalo som hneď chránená od vzatia prvej tabletky drovelis alebo skôr počkať nejakú dobu? Moc ďakujem že rady ☺️

janula2511
30. okt 2024

@vici2807 ahoj ešte užívaš drovelis?

vici2807
4. nov 2024

@janula2511 ahoj nie užívam mistru ktorá mi zrejme jedina sadla ,nakoľko s antikoncepciou drovelis som mala strašné migrény a nechutenstvo na sex😒