Zlynda - skúsenosti

robertap
19. apr 2022

Zdravím, začínam prvý krát s antikoncepciou.Dr.my predpísala Zlyndu. Máte niektorá skúsenosti?
A prosím ako sa to berie ? Môžte my to niekto normalné vysvetliť. Dakujem

janai1
19. apr 2022

@robertap lekár ti to nevysvetlil? Pribalovy leták si si nečítala?

robertap
autor
20. apr 2022

@janai1 V letáku asi nenájdem skúsenosti žien . A lekárka bohužial nevysvetlila kedže mala toho veľa .Iba povedala že ak začnem menštruáciu tak vtedy mám uživať.A nič viac nepovedala. Je to moja prvá antikoncepcia tak preto sa pýtam .

janai1
20. apr 2022

@robertap pýtaš sa ako sa to berie... Na to odpoveď v letáku nájdeš 😉 a lekárka ti tiež povedala tak čo na tom nechápeš?

robertap
autor
20. apr 2022

@janai1 Tak mílá Pani alebo slečná . Neviem o tom že by sme si potykali ? Áno pýtam sa ako sa to berie čo je na tom ?! Koľko ludí sa to pýta ! A opakujem vám, že som chcela len veďiet skúsenosti iných žien ! Viem na každého to posobí inak ale zaujíma má to . Tak vám prajem pekný zvyšok večera! Keď neviete o tom nič tak na čo potom komentujete ?! 😉

janai1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamkalentedkova
21. apr 2022

Začneš v prvý deň menštruácie a užívaš každý deň ,najlepšie v rovnakom čase vždy jednu tabletku bez prestávky ,proste v kuse .Keď začínaš prvou tabletku napr. Vo štvrtok,vyberieš štvrtok z horného radu blistra ,aby si sa nepomýlila.Beries 24 aktívnych tabliet a 4 neaktívne zelené ,vyberieš jeden blister,začínaš druhý hneď ... pochopiteľné? Nežiaduce účinky môžu presne akompodla letacika ,nepravidelná ms ,žiadna ms ,vyrážky ,a podobne . Ja osobne som prvé mesiace mala ms každé dva týždne ,teraz už po polroku v strede blistra spinim tak cca tri dni ,nič viac .Akné nič strašné ,ako predtým ,priberanie nie ,ani nechudnem ..čo ešte chces vedieť ?

janai1
21. apr 2022

Ešte že nahlasovať odpovede zvládaš keď prečítať leták nie...

robertap
autor
21. apr 2022

@janai1 Míla Pani alebo slečná! Vy asi máte dosť nudný život? Keď niekoho nepoznáte a idete uražať! Vašimi odpoveďami! Neviem čo sa vám nepáči! Človek sa slušne niečo opýta a vy hneď músite rypať.Pokial ja viem ,je táto stránka o diskusiach . A keď človek niečo nevie tak sa pýta. Čo tomu nerozumieťe? Koľko ludí sem pridavá nieaké príspevky. Lebo chce veďieť o tom niečo viac! Tak láskavo si svoje blbé poznámky nechajte ! Pekný zvyšok dňa !

aja_8
8. júl 2024

Niekto na predaj 1 platko zlyndy?

mimi19
12. júl 2024

@aja_8 mam na predaj ak by ste chceli 3x28 balenie