Ahoj, užívám antikoncepciu už cez dva roky a doteraz nebol žiaden problém. Včera večer som mala dostať menštruáciu ale nedostavila sa, ani špinenie. Dnes ráno test negatívny ale od posledného styku však prešiel len týždeň a tak neviem na čom som. Máte niektorá podobnú skúsenosť a tehotenstvo z toho napokon nebolo? Nie som si vedomá žiadnej chyby v užívaní antikoncepcie. Brala som ju poctivo, +- 30 min v užívaní ale to sa mi stalo asi len 3 krát počas tohto blistra.
Keď si pozrieš leták, tak zistíš, že sa môže stať, že menzes nedostaneš. Ak berieš hak správne, tehotná nie si.
@danielad9 krvácanie niekedy ani nemusí prísť . Stáva sa mi to dost casto .
Pri antikoncepcii je úplne normálne špinenie pri užívaní a takisto aj ze nepríde krvácanie keď ma...
@kikusenka1
@kleopatra114 ďakujem, ešte sa mi to nestalo a tak som dosť nervózna 🙂 ale skúsim o pár dní ďalší test a ak bude negativný tak je to v poriadku
@kleopatra114 urobila som si test. A na teste vidím nejaký nepatrný tieň, ako keby duch ale čiarka sa nezdá byť ružová. Je to duch? Idem na preventívnu prehliadku dnes. Spomenúť tam, že som nemala krvácenie a dnes na teste je duch. Ak by mi zobrala krv tak už by krv niečo ukázala?
@martul aj ja ale asi som otehotnela. Dnes ráno mam na teste toto. Tmavá fotka je po limite a svetla v limite. Čiarka je nepatrná, nebolo ju vôbec vidno a až po limite sa ukázala. Idem dnes na preventívnu prehliadku tak jej to spomeniem a ak by mi brala krv tak tá by to už potvrdila alebo nie?
@danielad9 zdá sa mi tiež negatívny.. od 6.9 do 25.9 je preds len už čas kedy by bola čiara riadna.
@andrea2323 Je to zvláštne lebo voľným okom v limite som nevidela nič na svetle, iba pod nejakym ohlom na menšom svetle a až po vyschnutí tam niečo je aj keď možno len kanálik. Ale neviem no, skúsim sa opýtať gynekologičky aj na krv a uvidíme keďže aj tak by nič nevidela.
@danielad9 ja viem, poznám to dobre, uz dosť testov som porobila a vždy som skúmala a skúmala. Ale keby je to 19 dní od styku tak máš už vyslovene dve rovnako silné čiary, už by sme nemuseli polemizovať. Ono sa to preto má odčítavať v čase, pretože potom to rôzne začne schnúť a môže robiť zdanie slabučkej čiarky. Držím však palce u gynekologičky, určite ti bude vedieť odpovedať na tvoje otázky ✊🏼😊
@andrea2323 ďakujem pekne☺️ Už som mala pár takých testov ale nikdy z toho nič nebolo, vždy krvácanie prišlo no teraz nič. Snad to bude v poriadku
Ani podľa testov nie si tehotná - sú negativne . Ps : napríklad ani mne tento mesiac krvácanie neprišlo pri bráni HAK.
@kleopatra114 ja na teste vidím čiarku, čiže je to 50/50.
Menštruáciu si dosť ťažko mohla dostať pri užívaní HAK ale nevadí.
No evidentne ti ešte dosť neklesli hormóny aby sa ti spustilo krvácanie z vysadenia