Ahojte baby ..bola som na kontrole či bola ovulácia, mala som plodný hlien,test pozitívny bolesti presne také isté ako keď som mala min mesiac potvrdenú ovuláciu ale to mi min mesiac ukazoval ako je ten folikul prasknutý,žlté teliesko nevidel a včera na kontrole nevidel žiaden znak že by ovulácia prebehla,že žiadne žlté teliesko ani folik prasknuty ale ja mám presne tie isté pocity, do konca dnes mám aj hustý biely výtok ,veľa ho je ...je možné že teda neprebehla ovulácia? Ovuláciu mávam 21-22 DC .. dnes som 24 dc
@elmivelmi popýtam sa len idem k nemu až budúci týždeň a dá sa to nejako liečiť? Dal mi že si mám vkladať progestanolle 200 vždy večer 10 dni a to môže spôsobiť že budúci mesiac budem na Tom lepšie? Čo sa týka ovulácie?
aha cize asi mas sporuchu nedostatocnosti zlteho telieska.No nie je to tk vada akurat ked budes tehotna mozes spinit a potratit lebo tvoje teliesko nebude vediet prosukovat dostatocn pocet progestwronu ale to budes nrat ten progestwron.Cize ti ho aj dal.Zalezi ci chces deti a a tak.
mo ja si myslim ze ti to pomoze na ovulku a inak aj pupákovy olej je dobry na hormonalnu rovnovahu menej stresu menej sportu mozno.
No idem od dnes vkladať tak uvidíme..ten pupalkovy olej som už užívala a nič :/ teraz kukám že aj tá fytasoja je dobrá na ovuláciu...už sa snažíme skoro dva roky :( akurát som týždeň po laparoskopii tak možno aj to pomôže
ahoj, ci prebehla ovu sa da zistit aj z krvi. ja chodim tak kazdy mesiac, je to na siedmy den po peaku, mozes ratat aj odo dna predpokladanej ovu. berie sa vtedy hodnota estradiolu a progesteronu, jedna ampulka krvi. ale keby ovu prebehla ako pises, podla mna by teliesko vzniklo ci uz funkcne alebo nefunkcne
a este, ked sa ide na odber krvi na ten siedmy den a zena uziva progesteron, tak treba uzit progesteron napriklad najneskor o druhej poobede a rano potom sa moze ist na odber. ak by zena uzila progesteron napriklad vecer, ak je tak zvyknuta, potom by bol vysledok z krvi nespravny, bol by ovplyvneny podavanym progesteronom.
Jaj no a v stredu idem do toho centra gyn fiv...prvá konzultácia a tam keď mi budú brať krv to nebude vadiť že užívam progestanolle? Idem tam na 13:00 že nemusím byť na lacno len neviem či im tam neskresli teda tento liek výsledky...keby si dám poslednú tablettku v pondelok večer tak v stredu by už nemuseli byť skreslené výsledky?
podla mna to uz nebude v stredu skreslene, ale opytaj sa v centre dopredu
Jaa sa tam len bojím že má mesiac nechajú bez liekov a budú pozerať ako mi rastu foliky ktoré bez clostilbegytu nemám vôbec tak zbytočne zas mesiac by bol v haji
Mne tak povedala ginekologicka a presne vtedy som otehotnela😆
@trojnasobnamama čo vám povedala,že neprebehla ovulácia?
Ano presne to.
@trojnasobnamama no bodaj by to bolo aj u mňa tak..hrozne sú tieto sklamania každý mesiac ..
a nebojbsa baba co so mnou rodila tiez nemala ovulku,dali jej na to nejake lieky a ma dve deti,obe deti ale s tabletkami.Cize ak mas len tkyto problem mozno bude sa dat liecit aj bez umeleho drzim oalce
@elmivelmi ďakujem 🍀 uvidíme v stredu ako dopadneme. Mám mať tu návštevu centra tak hádam nebudem dlho čakať na vysledky
Ako dlho beries klostylbegit?ja som otehotnela v 2 mesiac uzivania
@trojnasobnamama ja som to brala v júni 2x1 žiaden folikul a v juli 3x1 dominántny bol aj dom mala ovitrelle ale doktor keď pozeral na sone tak folik ukázal prasknutý ale nebolo tam to žlté teliesko ...tak rozmýšľam že keď pôjdem do centra tak sa spýtam či mi to nemôžu opäť dať
a tak ť mohla prebehnut ovulacia ale bez vajicka?Alebo mas slabsiu funkciu zlteho telieska,ved sa spytaj co to presne znamena ked nevidel zlte teliesko