Zastavený menzes pri začatí užívania hormonálnej antikoncepcie

leushka564
14. jan 2013

Ahojte ... Pred mesiacom som začala s užívaním antikoncepcie Daylette ale akonáhle som si dala prvú tabletku v prvý deň menštruácie tak na druhý deň už som len tak troška špinila a to bolo všetko a tento mesiac sa zatiaľ menštruácia stále nedostavila už po 6 dňoch od poslednej tabletky ... Mate niekto podobne skusenosti ?

marduliena
14. jan 2013

Myslim že to neni nič môže to byt tabletkami,ja som mavala menštrulaciu 7 dni ako som začala brat antikoncepciu tak 3dni a to len trošku špinim,pýtala som sa aj svojej doktorky povedala že to je normalne to je tabletkami.

mamicka70
15. jan 2013

ahoj ja mam danu teliesko tiez mam tak menzes vseliak mam ju pol roka a kramy som mala len raz ,testy su negativne

tamarka9
15. jan 2013

@leushka564 ono organizmus si na to tiez musi trochu zvyknut, takze na tvojom mieste by som vybrala este jedno balenie a ak sa menstruacia nedostavi ani potom, jednoznacne chod lekarovi, bud pre zmenu tabletiek, alebo pre prehodnotenie vhodnosti HAK u teba.

tara9
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rondicka
24. jan 2013

ahojte,,ja mám tiež ten problém,,18.1. som si dala 1. tabletku,,dostala som menzes--ale len slabučké krvácanie.. a odvtedy ani kvapočka..už som volala ja sestričke,,či je to o.k.. a povedala mi ,,že mám počkat tých 21 dní,,kým doberiem a či potom dostanem menzes😕 😕 a ked nie ,alebo sa mi niečo nebude zdat,tak mám príst na gyndu 😝 normálne som si už aj myslela,,či nie som tehotná 😨