Baby, minulý týždeň som zabudla vziať posledné 2 (sobota, nedeľa) tabletky z HAK Natallya. V utorok som mala sex z manželom. Ale na tože som si ich zabudla vziať som prišla až v stredu ráno. A v stredu som dostala hneď aj menzes, ktorý mi skončil v nedeľu. Ale strašne ma bolia kríže na ľavej strane a pobolievajú ma vaječníky. A teraz mám stres či som tehotná alebo prechladená. Ďakujem za každú radu
@lubina2 ono je doležité že v akej faze uživania antikoncepcie si bola.ak na začiatku tak by som si asi pre istotu ten test urobila no ak to boli niektore z posledných v balení a ty si vlastne akoby skôr ukončila cyklus a dostala si menštruaciu tak je asi všetko v poriadku a to bolenie bruška bude najskôr len z tejto odchylky v antikoncepčnom cykle. je asi normalne že dva dni po vysadení HAK dostaneš menštruaciu ja som to teda aspon tak mavala. a HAk ťa chrani aj počas tých dni kedy ju neberies a mas menstruaciu. ak sa teda jednalo o posledné tbl. podla mna sa o tehotenstvo nejedná.
@lubina2 keby som vedela, kam sa mi zakotúľala krištáľová guľa, tak ti hneď dám jasnú odpoveť, ale takto... no nič, asi len počkať na výsledok tehotenského testu o pár dní alebo počkať na niekoho, kto tú guľu má poruke a funkčnú 😅