Ahojte, užívam antikoncepciu leverette pol roka a prvý krát sa mi stalo, za som zabudla tabletku. Preto som postupovala podľa pribaloveho letáku a zvolila som si druhú možnosť. Môžem teda veriť tomu letáku a účinnosť antikoncepcie nebola znížená? Pýtam sa kvôli tomu, že na druhý deň pauzy som mala styk, no pri druhom kole zlyhala ochrana (kondóm praskol úplne) čiže bol vo mne priateľ na 5 sekúnd maximálne a neejakuoval len neviem či sa môžem spoľahnúť na HAK alebo ako. Krvacanie prišlo hneď na druhý deň
To koľko tém chceš ešte založiť? 🤦♀️
@janai1 bojím sa a neviem či môžem veriť letáku alebo nie
Takže 300 rovnakých tém ti dá odpoveď?
V tom letáku to nie je napísané pre srandu králikov ak tomu neveríš tak čakaj, krištáľovu guľu tu nemáme
@janai1 ďakujem, zobrala som nakoniec aj ellaone tabletku po tak snáď to bude ok
Chránená si bola a do buducna pozor . Tabletka “po” a ant. Je veľká záťaž na organizmus
@kleopatra114 vďaka, prešlo 8 dní od užitia tabletky po a Dnes som spozorovala nepatrné množstvo krvavého hlienu. Tak teraz neviem či to je kvôli tej tabletke po alebo tabletka po zlyhala a je to uhniezdnenie.
Myslím si , ue tehotná si nebola , len tvoje telo spracováva ten mix “ chémie “.
@kleopatra114 keby som tehotná tak to ešte nezistím keďže od toho styku prešlo len 9 dní čiže to sedí akurát tak na uhniezdnenie aj keď neviem, skúsim si zajtra urobiť test aj keď ešte asi nič neukáže
Zrejme osud ťa pokúša, prvo zabudnutá tabletka, potom zlyhanie ochrany...už len treba veriť že si bola ešte s tabletkou chránená.
Mne s manželom praskol condom, zobrala som tab.po a aj tak som ostala tehotna, len potom v 8tt potratila, niekedy osud s nami zarhrava