Ahojte, užívam HAK 21+7 ,tabletku užívam o 21 večer, po 7-dňovej pauze som si mala dať včera o 21:00 tabletku ale zabudla som, spomenula som si na to dnes rano o 8 a hned som si ju dala , bolo to sice do 12 hodin ale ani som balenie brat nezačala , chcem sa spytat som chránená alebo nie? Sice aj tak budem používať inú ochranu alebo sa pohlavnemu styku uplne vyhnem na 7 dni. stalo sa vam to už? A mam brat tabletky teraz kazdy den o 8 rano alebo si mam dať dnes večer o 21 ďalšiu a nejak nabehnúť na ten starý režim ?Ďakujem za všetky odpovede
Nie normalne si si mala dat dnes ked si si spomenula teda rano, a vecer si daj normalne za dnes. A najblizsich 7 dni by ste sa mali chranit aj inak...
@mima_123 mozes si dat dve tabletky za den, mas to v kazdom pribalovom letaku antikoncepcie, v pripade ze zabudnes tak si ju mas dat hned ked si spomenies aj keby to malo znamenat ze si das dve naraz...
@klarissa25 ja som brala prve softinelle a tam som citala ze 2sa nemaju brať. Tak neviem. Možno naraz 2mysleli. Ale keď sa vynechá deň to nevadí ja som pokračovala normalné a nič sa nestalo.
@mima_123 tak ja uzivam tiez, v mojej je to tak, a uz som citala strasne vela pribalovych, a v kazdej to bolo rovnako...
@klarissa25 vsak dobre ja sa nehadam
@klarissa25 Aj v mojej je užiť 2 naraz, ak zabudneš.
@koniarova ja som sa zatial nestretla s tym ze by sa nemalo... ale kazdopadne autorka by si mohla precitat pribalovy svojej antiky
@klarissa25 uz neberiem antikoncepciu rok a pol uz som tehotna takze 👌🏻
@mima_123 moze aj 2 za den...zabudnutu si da hned ako si spomenie a dalsiu uz normalne...je to v kazdom letaku takto...keby sa riadila podla tvojej rady,tak si to rozhadze cele a uziva nespravne
@zuzanockamt dakujem za odpoved , pri mojej antikoncepicii sa môžu dat aj 2 naraz, budem sa teda chrániť tyzden inak ❤️ Dakujem
@rebca123 To ,ze si zabudla jednu tabletku vôbec nevadí. Ja som ich zabudla už neviem koľkokrát. Obe moje tehotenstva boli plánovane. Normalne užívaj ďalej ako mas.