Zabudnutá HAK - ako postupovať ďalej?

deniskatimmy
5. mar 2021

Ahojte stala sa taká vec beriem hak a včera som zabudla užiť 🙈 tak som dnes zobrala dve aj za včera aj za dnes.v blistri mi ostali ešte sedem tabletky.tak ich doberiem a mám si dať 7dnovu pauzu normálne alebo nie? Ďakujem

ibrunova
5. mar 2021

Áno, pokračuješ normálne. Nič nemeníš.

deniskatimmy
autor
5. mar 2021

@ibrunova ďakujem 😊

katulastraka
5. mar 2021

@deniskatimmy ale sex len s kondomom, lebo o 9 mesiacov bude baby 😁

nika_val
5. mar 2021

Ano ďalšie doužívaj normálne, potom 7 dní pauza. Len pozor tá ochrana z tabletiek može teraz trošku povoliť.. a aj MS môže byť iná.
Mne sa toto stalo veľa krát že som zabudla užiť 1 tabletku. Niekedy akoby sa nič nestalo, normalne MS všetko okej, raz sa mi stalo že MS prišla skôr, a raz MS prišla hneď po vynechanej tabletke (čo bolo 2tyždne pred očakávanou) bola taka všelijaká 1 deň bola 2deň iba špinenie.. a k tomu všetkému potom prišla normálna MS aj ten tyždeň ako mala prísť.. takže vlastne 2týždne krvacanie také všelijaké a 1týždeň normálne..
Iba upozorňujem že môžu nastať rôzne scénáre čo bude.. ale ak si ju užila hneď ráno tak by nemalo byý nič 🙂 normálne pokračuj

landsmanka
5. mar 2021

@deniskatimmy ano ale pouzila by som gumu pre istotu , moze byt ucinnost znizena

ibrunova
5. mar 2021

@deniskatimmy A čo sa týka ochrany, tak ak to bolo z druhého riadku balenia, tak si chránená, tak si to asi písala. Ak z prvého alebo tretieho, treba dať pozor.

renata1405
5. mar 2021

V pohode nic sa nestane ja bezne zabudnem aj 2 dni za sebou a nikdy sa nic nestalo. A ak si nepresvihla 12 hod. tak sa nemusis vobec nijak chranit.

deniskatimmy
autor
5. mar 2021

@ibrunova áno áno druhý týždeň akurát mám a zabudla som tak snáď som chránená 😁

deniskatimmy
autor
5. mar 2021

@renata1405 práveže som prešvihla 12 hodín

nika_val
5. mar 2021

@deniskatimmy ak si prešvihla 12hod tak to si tú zabudnutú ani nemusela dávať.. proste vynechať ju a pokračovať ďalej ako by sa nič nestalo..
Ak chceš byť kludna a pokojna radšej sa navyše chránite aspoň 1mesiac ale nemalo by sa nič stať no istota je istota 🙂

ibrunova
5. mar 2021

@nika_val V letáku píšu, že zobrať, aj keď neskoro, aj keby si mala užiť naraz dve. Nie vynechať.

nika_val
5. mar 2021

@ibrunova mne dr vždy vravela že ak stihnem do 12hod tak užiť a keď už je neskôr ako 12hodín tak mám vynechať, chrániť a pokračovať tak ako keby nič. 😀 tak neviem nejdem sa hádať 🙂