Zabudnutá antikoncepčná tabletka

25. júl 2022

Ahojte, mám sa obávať, alebo len zbytočne stresujem? Antiku som začala užívať v stredu nový blister a zabudla som užiť tretiu tabletku. Mala som ju užiť večer o ôsmej a ja som si až ráno uvedomila, že som zabudla. Hneď som ju užila, takže v ten deň som užila dve. Potom som už sex nemala. Bolo to ešte pred dvomi týždňami a teraz mám strašné obavy, lebo mám príznaky, ktoré môžu nasvedčovať tomu, že mám buď ovulaciu, alebo som tehotná. Doteraz som si ovulaciu nikdy nejak neuvedomovala, teraz to cítim na prsiach, som strašne náladová a mám nejaký lepší čuch, dokonca mám tri dni pocit, že aj ja nejako inak voniam. Proste už som v takom strese, že až. Urobila som si dva testy a oba boli negatívne. Len neviem či to nie je skoro. Vychádza mi to, že test som si robila na desiaty deň od predpokladaného počatia. Myslíte, že je reálne, aby som otehotnela pár dní po menštruácii?

veronikaszabova
25. júl 2022

Staci si precitat pribalovy letacik, co sa tam pise o vynechanej tabletke v prvom tyzdni.

kitycat
25. júl 2022

Vacsinou tam byva taky letacik alebo manual k jednotlivym tabletkam a co robit, ak tu ktoru zabudnes.

Ak si teda mala tu zabudnutu uzit do dajme tomu 24h a potom pokracovat ako obvykle, tak sa nic nestalo... Este byva uzit, pokracovat, ale chranit sa.

Odvtedy si nemala sex, tak neviem, z coho chces byt tehotna?

Teraz si v zbytoccnom strese... alebo ta pohryzol zmutovany pavuk a podla priznakov sa menis na spider-woman..

autor
25. júl 2022

@kitycat 😁 áno ja viem čítala som to, ďalšie dni by som sa mala chrániť aj inak, ale mohla som otehotnieť v ten deň keď som zabudla užiť tabletku? Lebo v ten večer som mala sex. Je mi hrozne, mám nastúpiť do novej práce, deti už mám a ďalšie určite nechcem 😫