Dobrý deň .. chcela by som sa opýtať aká je šanca a ci s tým máte niekto skúsenosti..
Pretože v stredu ráno som zistila že som si zabudla zobrať HAK za pondelok aj v utorok :/ stalo sa mi to prvý krát v živote viem ako sa postupuje pri nezobrati jednej tabletky ... No tento krát som som zobrala v stredu ráno aj za utorok a aj za stredu naraz .. čiže som vynechala iba v pondelok .. stalo sa to na začiatku 2 týždna.. v pondelok som mala nechraneny styk a aj vo štvrtok... Ale ani raz to nešlo ako to správne a nazvať "do mňa" 🙂 pardon ak je to neslušné.... chcela by som ale opýtať či aká je šanca že môžem byť tehotna?? HAK užívam 4 roky ... ďakujem za odpovede 🙂
@andrejita12 ja uzivam antikoncepciu roky rokuce a tiez sa mi pred 2t stalo, ze som rano v tom zhone zabudla uzit tabletku. Zistila som to na druhy den rano -- nefunguje to tak, ze ked zjes omeskanu tabletku; ze je vsetko ok... my sme si do konca cyklu davali sakra velky pozor!
Segra zabudla 2 tabl zobrat, a otehotnela... Takze uvidis 🤷♀️
@andrejita12 vraj do 12h by sa mala užiť tabletka inak niesi chránená
Ďakujem za odpovede 🙂 .. Jasné že teraz radšej budem bez nechraneneho sexu minimalne mesiac .. len išlo o to že som mala v pondelok a štvrtok sex ..
@andrejita12 fuuuha. Vo stvrtok si mala sex na plno a vedela si, ze si nezobrala 2 tabletky po sebe??? Hmmm...
@andrejita12 pri zabudnuti tabletky sa nezdvojnasobuje davka pri ziadnych liekoch. Nema to zmysel.
Nie nie to bolo minulý týždeň vo štvrtok.. A potom v pondelok ešte tento týždeň a v stredu tento týždeň som zistila že som zabudla 😊 ... Ale ani raz sa chalan do mňa neurobil ale dal to von ...
V ktorom tyzdni si tabletky zabudla? Ak spravne rozumiem, zabudla si az po sexe...ak si nezabudla v prvom tyzdni, a po zabudnuti ste uz sex nemali, alebo mali, ale s dodatocnou ochranou, otehotnenie nehrozi.
@monro po zabudnuti som už nemala sex teda vlastne v pondelok večer som mala brat tabletku len som zabudla a mala som aj posledný sex v pondelok večer od vtedy už nie ... A ani nebudem pre istotu
@monro a zabudla som.na začiatku 2 týždna
@andrejita12 tak potom by malo byt vsetko ok...a ked k tomu pridame, ze islo o prerusovany styk...bude to v poriadku👍
V letáku to máš pidrobne rozpísané, v druhom týždni užívania tabletiek je pravdepodobnosť otehotnenia najmenšia.
@andrejita12 jezis, az teraz citam v nazve temy, ze v druhom tyzdni...a pytam sa jak blbaaaa😂
@andrejita12 teoreticka sanca je, ale skor nie. Mne vravela doktorka ze ked beries a aj ked zabudnes tak chranena si este tyzden.