Zabudla som užiť tabletku a krvácam

nikushka2521
30. nov 2015

Ahojte berem antikoncepciu uz dva roky cca a tento mesiac som to pokaslala a nejako som zabudla uzit tablety dva krat sa mi to stalo ale zdy som dovrala ze na druhy den dve na raz. Dnes son mala aj pohlavny styk a teraz sa mi pustilo krvacanie.. Do uzivania tam mam dve tablety. Co mam robit mam to a toho uzitia ci nieco vaznejsie ?

ukulela
1. dec 2015

no podla navodu zalezi, kedy s zabudla uzit tabletky, v ktorom tyzdni cyklu ... jpodla toho by si mala blister dobrat, resp. nedobrat a pockat 7 dni do zacatia od znova, no na zaciatok noveho blistra by som sa este tyzden chranila/resp. nesexovala. a pri vynechani 2 tbl do mesiaca by som sa tiez nespoliehala na antikoncepcny ucinok :(
ja som bravala tbl rano. ak som aj zabudla, do vecera som si vzy spomenula. alebo si daj pripomienku do mobilu.

nikushka2521
autor
1. dec 2015

@ukulela no hej nedoberiem to lebo by aom to pokaslala viac..roznyslan ze nezacnembuzivat nove dam si mesiac pauzu a potom alebo uz nenasadim a budeme ai davat pozor..nechcem aby sa mi daco atalo tak si dam pauzu ..

nyusika
1. dec 2015

dobrat tablety ako mas (takze este dba dni), potom klasika sedm dni pauza.
cim neskor ku koncu blistra si zabudnes vziat tabletku, tym vacsie riziko, ze mechanickym drazdenim (sex) sa ti moze skor spustit krvacanie...o nic vazne ale nejde 🙂

nikushka2521
autor
1. dec 2015

@nyusika dakujem za info

ukulela
1. dec 2015

@nikushka2521 ono stat sa ti nema co. ja som brala hak vyse 15 rokov anic mi nie je, a tiez som v poho otehotnela.
take, ze "budeme si davat pozor" ja neuznavam🙂takych deti beha po svete, co si tatkovia "dali pozor" ..... ak sa nechces prekvapit,radsej nejaka ochrana, aka vyhovuje obom.

nikushka2521
autor
1. dec 2015

@ukulela no sak tooto asi necham pauzu 7dni a budem brat este kym to nepride ze budem chciet 🙂