, užívam 5 rokov antikonceciu, teraz som mala dva mesiace uzivania bez 7dnovej pauzy pretoze som bola na dovolenke a a podobne .. to je ale nepodstatneee.... stalo sa mi dnes ked som si sla dať tabletku že som si všimla ze som ju uz dva dni neužila.. cize som si dala 3 tabletky naraz... v príbalovom letaku je napisane ze ich mama uzit aj keby dve naraz ale musim ale ja som si dala tri kedze som zabudla dva dni nanu .... dalej tam je aj napisane ze ak mi chyba menej ako sedem tabliet v baleni a mne chýba 5 musim brat dalej dalsie balenie bez prestavky... ako mam prosim postupovat ? je riziko ze som tehotna ak som mala pocas tychto dvoch dni styk ? uživam Lindinette 20 je možne si teda aj po tomto nechranenom styku kupit tabletku Escapeele a uzit ju alebo nie ? ... je mozne ze som tehotna ??? Dakuejm za kazdu jednu radu a vyjadrenie
Drzala by som sa letaku, teda brala dalsie plato bez vynechania, zaroven by som este pre istotu pouzivala dalsiu ochranu...tabletku po by som vzala podla toho, kedy bol ten posledny styk...ak viac ako 48 hod., tak uz sa to myslim neoplati, hoci ja s nou nemam ziadne prakticke skusenosti...inak tehotna byt mozes, ale je to podla mna nepravdepodobne