Dobrý deň dámy, chcela by som sa informovať ohľadom brania antikoncepcie. Beriem už vyše 5 rokov antikoncepciu. Mala som minuly týždeň menštruaciu potom som brala tyždeň antikoncepciu a 3 dni som si zabudla dat. Neviem co mam teraz robit dostala som opat menstruaciu a neviem ci si mam pockat kym mi skonci alebo napriek tomu mozem uzivat dalej tabletky. Velmi pekne dakujem za rady.
Dobru den.zacala som brat antikoncepciu Levonille koncis Julia size teraz mam posledny tretí blister.stala sa mi taka vec v druhom blistri v 7dnovej pauze som zabudla užiť bielu placebo tabletu. Žiaľ nevyhodila som ju .ružové tablety som mala začať brat 22.9 no ja som ružovú tabletu zobrala až 23.9 . V ten večer sme mali s priatelom nechránený sex. Mám sa niečoho obávat alebo nie? ďakujem
@3n3n tabletky užívaj naďalej, normálne dober blister, potom 7 dňová pauza, potom normálne ďalšie balenie, ale pri sexuálnom styku treba použiť ešte doplnkovú antikoncepciu (napr. kondóm), pretože si výrazne znížila atk účinok tabletiek...