Ahojte viem ze je to velmi individualne ale ak sa tu bude opakovat viackrat nejaky nazov tak si dam predpisat tu (ano doktorka mi povedala ze si mozem vybrat). Nechcem ju kvoli prsiam samozrejme ale bol by to prijemny benefit ked pocas tehotenstva a dojcenia sa moje prsia z velkosti A zrazu nezmestili do podprsenky velkosti D poriadne a po ukonceni dojcenia su znovu A len uz nie tak pevne. Dost by mi to pomohlo na sebavedomi a do plastiky urcite nepojdem takze ak su tu dake druhy HAK ktore maju vacsiu pravdepodobnost ze s tymto pomozu budem rada za vase skusenosti.
@minenkak Lebo este nieje ready aby jej niekto rezal prsia a antikoncepciu potrebuje takcitak takze sa pyta ze co si ma vybrat lebo jej to moze byt inak jedno ze keku pirulu bude hltat. Nerozumiem co je na tom nepochopitelne
Drovelis
HAK? Iba ak z nich priberies a nárastu ti aj prsia.
@minenkak z mnoha dovodov naozaj taketo esteticke zasahy ja nepodporujem tie silikony nevydrzia vecne potom sa to musi menit, zenam to hrbolkovatie alebo praskne a vrasta sa do tkaniva prsnika priserne zdravotne problemy. No to dakujem ale radsej ziadne prsia ako toto😀
@martinmmartin presne takto som to myslela
Ked som brala Bellaru tak som sa cela zavodnila a vyzerala ako terminator, samozrejme aj prsia obrovske . Takze mi nevyhovovala, hned ako som ju vysadila tak som splasla naspät na povodnu velkost cela aka som.
Teraz mam drovelis a nezmenilo sa chvalabohu nic.
Ziadna antk. Ti vopred nezaruci ze zrovna z nej a zrovna Tebe z nej ,,narastu" prsia.
Vyskúšala som 3 druhy... ani kg hore a ani prsia sa nezväčšili, pričom iným babám pri tej aj pribrali aj prsia narástli... týmto by som sa určite neriadila
Ked som bola mladucka. dr. mi aj kvoli pleti dal Diane35. To bola silna ATK a myslim, ze uz ani nie je. Zo 40 kg som pribrala na 45 kg a tym padom som mala aj vacsie prsia. Ale ked som to prestala brat, splasla som na 40 kg a s tym splasli aj prsia. A to boli este pred kojenim. Druhe tbl mam Lunytta - ale absolutne ziadne telesne zmeny z nej nenastali. Nepribala som, neschudla.
Ak by atk mala na teba nejaky vplyv, tak bude mat vplyv na "celu teba" nie len na prsia. Cize narastu prsia, ale s nim aj brucho, stehna, zadok. No ak ma atk taky vplyv na tvoje telo, tak nie je pre teba vhodna. Idealna atk nesposobuje taketo zmeny. Takze ak sa o svoje prsia bojis (co je pochopitelne, zvlast pri atk, ktora ma tiez vela neziaducich ucinkov - a daleko horsich ako silikony), tak sa skamos s dobrou push up podprdou a zi kludny zivot.
@betulinka1 z nizkohormonalnej antiky, a to su teraz uz asi vsetky, sa nepribera. Niekedy telo zadrzi vodu, ale max niekolko litrov, potom sa ta zadrzana voda moze velmi nenapdne prejavit aj na prsiach, ale prsia nenarastu
@viestta určite v týchto rokoch je to na inej úrovni ako za čias, ked som s Kleopatrou hrala kocky 😂 akože viem, že niektoré baby priberali a tým im narástli aj prsia a to bolo vazne daaaaavno
@viestta
@betulinka1 kocky lenze ja som uz mala aj predtym antikoncepciu nizkohormonalnu a nepribrala som ale prsia mi narastli lenze po case mi zacala sposobovat problemy tak tu uz nechcem. Kamaratka detto nepribrala ani gram ale prsia sa jej zvacsili o dve velkosti cize podla mna clovek nemusi vyslovene pribrat vsade
@viktoriaandrascik
@ivik4 nemáte z drovelisu zvýšenú chuť na jedlo?
Ja keď som brala belaru tak som mala prsia jak balón.aj sa mi zväčšili.
@janula2511 nie
@ivik4 ako dlho ju už berieš?
@janula2511 vyse 2 roky
A ani ms nemam ziadnu
@janula2511 nie nemám zvýšenú chuť na jedlo ani som nepribrala práveže za posledný polrok som schudla zo 60 na 53 ( samozrejme nie vďaka antike 🤣) ale pred ant som nemala prsia že vôbec úplne plochá hruď a pri užívaní ant mám aspoň ako take lentilky na hrudi 🙃
V tvojom veku by si sa už konečne mohla stotožniť s veľkosťou A a nebudeš sa porovnávať s IG krásavicami, ktoré sú mladšie, upravené a nerodili… vždy budú krajšie ženy okolo teba, len či sú aj šťastnejšie
@ivik4 tak dúfam aj ja budem bez krvácania
Prečo nechceš plastiku