Ahojte chcela by so sa spytat aka je dobra antika a hlavne taka s ktorej nepriberem lebo s tej co sm mala som pribrala 15 kg prosi poradte daku dakujem
@safranca15 a dobra je priprala si s nej?
Nie nepribrala som vobec
či nepribereš sa pýtaš? čo iné v organizme si tým môžeš dodrbať sa nepýtaš,škoda....
Ahoj, Moja spoluziacka brala antikoncepciu,ale prv bola na rozbor krvy a podla rozboru krvy jej gynokologicka nasadila tie najvhodnejsie tabletky.. Upravila sa jej plet a nepribrala.. Je snimi velmi spokojna..
tie novej generacie co maju drospirenon..on je proti zadrziavaniu vody..ja beriem a chudnem..nechuti mi jest..super
ale vsetko to su proste hormony!.. a niekde sa to potom odrazi. A nejde len o pribratie ale aj o trombozu a ostatne vedlajsie ucinky, ktore sposobuju hormony a to su vaznejsie veci ako 'len' pribratie. Ja som presla totalne na nehormonalnu - cyclotest2 - a vobec nemusim sa pchat nicim. Od vtedy neriesim ani vahu ani plet 🙂 prirodzene je proste prirodzene a tomu sa nic nevyrovna a je to aj lacnejsie ako po dlhe roky hltat stovky eciek!
Súhlasím, tiež by som odporúčala prirodzenú antikoncepciu, je to oveľa lepší spôsob, pamätám si na to že v minulosti som tiež mala podobné problémy (pribrala som veľa...atď), potom som prešla na bezhormonálnu antikoncepciu, CYCLOTEST a odvtedy som veľmi spokojná. Nemám problémy so svojou váhou, nerátam dni, nemám rôzne vedľajšie účinky....atď. Som nadmerne spokojná, môžem iba odporúčať každému!
Ja beriem mistru