Ahojte.....Antikoncepciu som zacala uxivat pred mesiacom a pol bol to minisiston vsetko bolo ok az na bolesti v podbrusku,hnačky......potom som presla na leverete a začalo to....asi po 10 dni užívania nastali bolesti nohy,trpnutie,krče,vystrelovanie do nohy,navali tepla.....tak som išla k obvodnej a dala mi magnezium a calcium,že by bolo dobre nebrat ju,ale ze to moze byt aj z chrbice,nikdy predtým som nemala taketo problemy,gynekolog mi povedal ze ak opuchne noha hned vysadit,ale teraz radšej dobrat a potom ked to neprejde vysadit,lenže včera bola bolest výrazná tak som už radšej tabletku nezobrala,takze poslednu som vzala v stredu večer,ale bolest nohy stále,take vystrelovanie,takze ja neviem zi stale to z tej hak alebo bude problem niekde inde,aj ked som mala aj bolesti v podbrusku silne,hnačky,navali tepla.....mate skusenost?co mam očakávat teraz?dakujem
urcite viac nebrat, to co ty opisujes sa moze zvrtnut na ovela borzie nez krcove zily.Ty by si mohla mat nabeb na krvnu zrazeninu, pdecitaj si pribalovy letak.Samotny vyrobca vystriha pred podobnymi priznakmi.
mala som tiez zdravotne problemy.. a tiez som vysadila antikoncepciu.. od januara ju neberiem a este stale mi hapruje cyklus... dlho to trva pokym sa ti vycisti organizmus z nej.. necakaj ze ju prestanes brat a o tyzden budes v pohode. tak to nefunguje. a tiez by som riesila tie nohy,zily.. aj tak.
@oliinka z tej poslednej ma hrozne bolela hlava.. a posunula mi cyklus celkovo.. este do dnes to riesim.. tiez by som ju velmi nemala brat.. aj som nebrala niekolko rokov..len po dvoch detoch som tonechcela nechat na nahodu.. aj predtym som mala akokeby taku mozgovu prihodu... nemohla som rozpravat..vysoky tlak atd... bolo toho viac.. este stale mam rozhadzany cyklus.. takze tiez uvidim co bude dalej
@oliinka ono to nie je take okamzite, hormony nie su ako paralen, mozu rozladit telo na dlhsi cas.Tvoje vlastne su teraz zmatene a chvilu to trva. Navyse hormony ovplyvnuje strasne vela proces v tele nie len reprodukciu. Palenie zahy, hnacky ci zapcha kludne mozu byt z hak.Pokial by si sa, ale necitila lepsie ba dokonca horsie v priebehu niekolko dni, tak naozaj chod na pohotovost alebo cievne. Ta tromboza je velmi nebezpecna