Ahojte, rozhodujem sa prestať užívať antikoncepciu, priateľ tým nie je moc nadšený, ale povedal, že rozhodnúť sa musím ja, že to bude rešpektovať a nájdeme inú formu ochrany 🙂
Mne antikoncepcia upravila cyklus, zlepšila pleť, vlasy, ale naopak som z nej pribrala, mám pocit, že ma viac bolievala hlava.
Aký ste mali cyklus po vysadení HAK? schudli ste/pribrali?
A ako sa chránite? používate kondómy? alebo pharmatex?
Ahojte baby viem že sa to sem vôbec nehodí ale predsa to skúsim, kedže potrebujem vzorku mladých žien a kde inde by som vás našla ak nie tu. :D Som študentkou 3. ročníka pôrodnej asistencie a prosím Vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu. Skúma vedomosti mladých žien o tehotenstve . Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-40rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D
ja som antiku vysadila pred 6rokmi ked sme sa rozisli s priatelom....cyklus mam odvtedy pravidelny a nakolko uz mam manzela a chceme dieta,tak ochranu nepouzivame ziadnu.....ja som z antiky nepribrala ani som nemala nejake problemy,ale po vysadeni som sa davala rok a pol dokopy,,,,,mastna plet s pupakmi,mastne vlasy a vyhadzany aj chrbat,ale nastastie to preslo.....inak bratova frajerka vysadila pred tusim 4rokmi a doteraz mi nevie dat do poriadku plet....
Ja som brala 4 roky a skončila som lebo sme zhodnotili, že je pekné, že ju beriem, ale spôsobuje mi to, že som na sex nemala vôbec chuť a bolieval ma žalúdok... takže sa strácal význam vyhadzovať za to peniaze.... Mali sme vtedy 8 mesiacov do svadby... Najprv sme používali kondómy, ale po 4 rokoch voľnosti to bolo ťažké.... takže sme nejak pozvoľne prešli k tomu, že si on dáva pozor... (u nás by nebol nejaký veľký problém ak by som aj otehotnela tak pre to...)... A po vysadení sa mi zmenšili o kúštik prsia (o ten kúštik, o ktorý vtedy narástli... ) ... s váhou som nemala žiaden problém .... ale po vysadení som asi tri mesiace mala horšiu pleť a začali mi dosť padať vlasy .... oboje bolo len dočasné-... ale všetko to mohlo byť spôsobené aj tým, že som vtedy práve dokončovala diplomku a keď som nemala čas už si ani vlasy trhať tak oni si povedali, že to zvládnu samé.... :D
A je tomu už rok a 4 mesiace od kedy som vysadila a teraz až mám pocit, že sa z toho už dostávam, upravuje sa mi cyklus a tak ...
Ahoj, toto prave riesim aj ja, tiez beriem 3 roky a rozmyslam prestat z takych dovodov ako ty. ALE kedze mame 2 deti a dalsie neplanujeme, tak stale vaham, neviem ako inak sa 100%-ne chranit. Tak som zvedava na odpovede... 🙂