Ahojte. Je to prvý mesiac, čo som vysadila antikoncepciu po roku, pretože v lete by sme sa chceli začať snažiť o druhé. Brala som 21+7dni pauza. Ani neviem ci mam počítať 28dc alebo 21 ako keď som používala antikoncepciu. chcem sa opytat, mňa nikdy nezvykli bolieť prsia pred MS a ani keď som bola prvýkrat tehotná. a teraz ma v nich pichá a stipu ma sem tam bradavky trvá to už týždeň ako aj bolesť podbruška. MS mam dostať o dva dni a už druhý deň mam sem tam Ružový výtok. Môže sa tak dlho ms rozbehovat? Alebo to sú len nejaké dozvy po antikoncepcii. Ďakujem
No ja by som tiez zvazila aj tu moznost byt tebou, mozno by uz aj test nieco ukazal ked mas dostat za dva dni ms
Tak mne takto boleli ked som bola tehu a otehotnela som presne po vysadeni antiky hned na druhy mesiac.
Tak popravde mi to napadlo, ale nejak som to neriešila, pretože sme sa tento mesiac milovali len dvakrát. Keďže manžel šiel mimo po 14tom. To by muselo byt veľmi veľké šťastie. Prvý sa nám tiež podaril na prvý šup ale niekde som čítala že po vysadení to trosku trvá kým žena otehotnie. Inak vy ste mali pichanie a stipanie bradaviek keď ste boli tehotné? Ja som myslela ze to ma byt iná bolesť, preto som to nepripisovala k tomu.
@bam11 alebo otehotnie hned a caka patorcata (pripad v cr 😂 ) drzim palce nech sa zadarilo. Ovulaciu si si nahodou nesledovala? Teoreticky moze byt posunuta a tym padom aj menzes neskor.
@myjusiatko haha, ďakujem tak to radšej nie 😃 ale pichalo ma vo vajecnikoch 4dni po styku. Takže asi vtedy bola ovulka tak aj preto si myslím ze tehu to nebude
Ja som otehotnela na prvy sup po vysadeni a to ju brala 10 rokov,chceli sme svadbu v lete a ze hadam do polroka-roka sa podari😂😊😂teraz som 17+6tt a svadba je za tyzden😂Ale k veci...po vysadeni som si vsimla ze mam bolestive prsia a ovulacia bola velmi vyrazna,presne som vedela kedy ju mam, za ten mesiac som schudla 3 kg ani neviem ako....potom som cakala ms bolelo ma brucho ale tak zvlastne a to uz bolo zamiesene😂
Tak test som si urobila dnes ráno a ako som predpokladala, tak sa mi ukázala iba jedna čiarka 🙂
taký problém som mala taky a bola som z toho dosť zaskočená ..
prosím vás možno to bude odveci ale dáko som mimo 😁 zacala som brať HAk karhlu a neviem ci som dobre pochopila v pribalovom letaku : začnem brať 1.den cyklu -sobota skončím brať po 21dnoch teda v piatok a potom 7dni pauza a na 8 deň začnem brať znova čiže zas v sobotu ?dobre to chápem?😀 a ešte jedna otázka mrcha mi začne až na 4den po vysadeni HAK je to v pohode? ďakujem za odpovede
@michaelamedova Vsetko si pochopila spravne..😉 Aj MS na 4. den je ok..🙂
@bona ďakujem si zlatá 😉
Dnes som si robila test. Som 34dc. V priebehu prvej minúty som druhu čiarkuu zreteľne videla, žiaden duch ale čiarka .. potom sa už ztracala, až zmizla. Pred dvoma dnami som si robila tiež test, ale tam sa pre zmenu neobjavila ani jedna :D
Tak si asi otehotnela hned po vysadeni?