Ahojte mamičky, skoro dva roky užívam hormonálnu antikoncepciu-tabletky.
Začala som ju užívať na odporúčanie môjho gynekológa.
Začíname rozmýšľať o bábätku, doktor mi hovoril, že antikoncepcia je neškodná, lenže čítala som príspevky o rôznych časových obdobiach "prečistenia tela" od tabletiek. Vy, ktoré ste vysadili antikoncepciu, po ako období ste sa pustili do práce na bábätku? 🙂
@sslniecko1 Ziadne "čistenie". Pred prvym tehu som brala 7rokov, otehotnela som 3.mesiac po vysadení, pred druhym 5rokov, otehotnela som po 1.ms a na prvy a jediny pokus, obe tehotenstva v poriadku aj deti.
Btw.HAK odporúčajú lekári niektorým ženám,ktorym sa nedarí otehotnieť-aspon na 3-6mesiacov a potom vysadiť.
Tiez mesiac po tom ako som ju vysadila,lebo som ju nechcela brat viac ako rok. Ziadne cistenie nebolo potrebne. Vela zien takto otehotnie suo sup a je tam aj vacsia sanca na dvojicky
Super mamičky, veľmi ste ma potešili. Priznám sa, mala som mierne obavy z jej užívania hlavne kvôli budúcemu otehotneniu. doktor ma ubezpečil, že nie je škodná, ale pri takýchto veciach chcem byť opatrná a vynosiť zdravé dieťatko 🙂
Antikoncepciu som brala dva roky a po vysadení som otehotnela po cca dvoch týždňoch. Po necelých dvoch mesiacoch od vysadenia som zistila, že som v 7tt. 🙂
Hneď prvý mesiac mi už ms nedorazila ☺️
Brala som 8rokov a hned po vysadeni 😊
ahojte, mám podobný problém už som aj písala...vysadila som HAK po dobráci poslednej tabletky menzes prišiel..pokúsili sme sa a po 5 dňoch som začala mat bolesti v okoli maternice mala som pocit akoby sa mi cela točila nebolo to veľmi prijemne niekedy som si nevedel ani sadnúť no dnes ráno mi bolesť výrazne prešla a na spodnom prádle som našla maly fliacik krvi taký slabučký .. čo myslite čo to môže byt?
Hned a na prvu supu sa podarilo. Ocistena si v podstate hned ako sa spusti krvacanie, ked mas 7 d pauzu. Ja som sa radila s viacerymi vtedy, vacsina povedala ze v pohode mozeme pracovat na babatku, len jeden lekar minradil 3 mes pockat. Ja som to nechala na nahodu/ prirodu. Vsetko ok cele tehu.