Vysadenie antikoncepcie a možné otehotnenie

sslniecko1
10. mar 2018

Ahojte mamičky, skoro dva roky užívam hormonálnu antikoncepciu-tabletky.
Začala som ju užívať na odporúčanie môjho gynekológa.
Začíname rozmýšľať o bábätku, doktor mi hovoril, že antikoncepcia je neškodná, lenže čítala som príspevky o rôznych časových obdobiach "prečistenia tela" od tabletiek. Vy, ktoré ste vysadili antikoncepciu, po ako období ste sa pustili do práce na bábätku? 🙂

ebi88
10. mar 2018

Hned a na prvu supu sa podarilo. Ocistena si v podstate hned ako sa spusti krvacanie, ked mas 7 d pauzu. Ja som sa radila s viacerymi vtedy, vacsina povedala ze v pohode mozeme pracovat na babatku, len jeden lekar minradil 3 mes pockat. Ja som to nechala na nahodu/ prirodu. Vsetko ok cele tehu.

evittam
11. mar 2018

@sslniecko1 Ziadne "čistenie". Pred prvym tehu som brala 7rokov, otehotnela som 3.mesiac po vysadení, pred druhym 5rokov, otehotnela som po 1.ms a na prvy a jediny pokus, obe tehotenstva v poriadku aj deti.
Btw.HAK odporúčajú lekári niektorým ženám,ktorym sa nedarí otehotnieť-aspon na 3-6mesiacov a potom vysadiť.

pininka
11. mar 2018

Tiez mesiac po tom ako som ju vysadila,lebo som ju nechcela brat viac ako rok. Ziadne cistenie nebolo potrebne. Vela zien takto otehotnie suo sup a je tam aj vacsia sanca na dvojicky

sslniecko1
autor
11. mar 2018

Super mamičky, veľmi ste ma potešili. Priznám sa, mala som mierne obavy z jej užívania hlavne kvôli budúcemu otehotneniu. doktor ma ubezpečil, že nie je škodná, ale pri takýchto veciach chcem byť opatrná a vynosiť zdravé dieťatko 🙂

sindla
11. mar 2018

Antikoncepciu som brala dva roky a po vysadení som otehotnela po cca dvoch týždňoch. Po necelých dvoch mesiacoch od vysadenia som zistila, že som v 7tt. 🙂

simusska
11. mar 2018

Hneď prvý mesiac mi už ms nedorazila ☺️

barbara_lux
11. mar 2018

Brala som 8rokov a hned po vysadeni 😊

bibi19
17. apr 2018

ahojte, mám podobný problém už som aj písala...vysadila som HAK po dobráci poslednej tabletky menzes prišiel..pokúsili sme sa a po 5 dňoch som začala mat bolesti v okoli maternice mala som pocit akoby sa mi cela točila nebolo to veľmi prijemne niekedy som si nevedel ani sadnúť no dnes ráno mi bolesť výrazne prešla a na spodnom prádle som našla maly fliacik krvi taký slabučký .. čo myslite čo to môže byt?