Ahojte zienky, idem k vam po radu, mozno ste sa s tym niektora stretli. Ako nahle som nenasadila dalsiu tabletku z blistra odvtedy ma boli podbrusko na pravej strane, pravy vajecnik. Antiku uz brat nechcem. Bola som aj na gynde pred tyzdnom a tam mi povedal, ze cyklus sa znova prebudza a obnovuje. Ukazoval mi na sono aj vajicko ze tu je, tu stoji, to je to co vas boli. Malo by to do dvoch dni prejst, vravel on. No uz je to tyzden a stale to neprechadza. Niekedy je to taka strasna pichlava bolest. Pred tehu som toto nemala ked som vysadila. Uz sa zacinam bat, ci si to s niecim nezmylil...ani sex si neuzivam, lebo vtedy to boli este viacej. Moj muz uz ma na to nervy lebo ho kvoli tomu odmietam. Proste to boli, len on si to neda vysvetlit... mate s tym skusenost?
mala si vybrat cele balenie,aby si si nenarusila cyklus.aj ja som prestala brat pre 2 mesiacmi,ale dobrala som cele balenie.menstruacia prisla nacas a na druhu cakam,som zvedava.mna takto ako opisujes vajecniky boleli,ked som neuzivala HAK a bolia ma aj teraz.taky tlak tam citim asi tyzden,dva pred tym ako mam dostat menstrucaciu.mna po vysadeni strasne bolia prsia a bradavky.ked ta to az tak velmi omina,tak chod znova.musi ti na to nieco dat.kedy mas dostat menstruaciu?