Baby, ake mate skusenosti s vysadenim antikoncepcie? Schudnem co som pribrala? Lebo u mna to bolo aj 10kg. Predtým som mala max.bolesti a toho sa asi najviac bojim, že sa mi vrati bolesť.
bolesti sa ti zrejme vratia,no podla mna aj schudnes,len nie hned..
@dobromila1111 bojim sa stresne tej bolesti, mne ani žiadne lieky nepomahali, ale to je 9 rokov do zadu, tak snad už v dnesnej dobe su už lepsie lieky🙂
@tinka881 Skusila si bylinkovu kuru, niekolko mesiacov ale ozaj pravdilne kazdy den pit zenske caje? Aj pripadne obmienat viac druhov jednak kvoli chuti aby sa menila a nebolo to rovnake ale aj mierne inemu zlozeniu kazdeho z nich? Ja som pila prvu polku cyklu alchemilku, kazdy den zo dva pohare. Potom od Sonnentoru zensky caj. Prekladala som to Jancovym ladvinovym cajom (v alternat. medicine suvislost). Tak som to robila 3 mes. a este som brala k tomu INDONAL. Za tento cas mi uplne vymizli bolesti od takych: "skriabat stenu a zvijat sa v krcoch aj cez Ibubrofeny ziadne zlepsenie" po stav "normalne fungujem a MS je kratsia a slabsia" (nakolko predtym som mala 7 dni ako na zabijacke krvi). Len treba doslednost, ono sa to oplati, telo sa vyladi aj bez chemie.
@tinka881 3 roky uz neberiem nic, ale my sme skor aj tak nechceli bábo, kvoli mojej VS. Niektorá otehotnie hned na prvý cyklus, poznam ženskú, čo ju brala 10 rokov a musel sa organizmus vycistit 1 ci 2 roky az tak otehotnela. Vsetko zavisi od tvojho organizmu, mne tiez trvalo polroka kym sa ustalil ako tak, po vysadení sa predlzoval cyklus ä. a dám ti radu, keby si chcela bábo, pri mojom predlzovani sa nespoliehaj na plodne a neplodne dni 😀 😀 😀 mali sme mile prekvapenie
Ja som vysadila tabletky na konci marca a od vtedy mám dole len 2kg
@tinka881 tak hod sem info ci sa moze brat kys.listova s hak zaroven...ja som ju totiz tak brala a kazdy mi len vravel ze je to o peniazoch ze naco platit za kys.listovu ked nechcem dieta este... 🙂 ale pre2tyzdnami som hak vysadila...tak uvidime ako to pojde dalej....a co sa tych bolesti tyka tiez som ich mala dost silne ked som vysadila prvy krat hak pred 4r...bezz tab. od bolesti som sa par hodin ani nepohla poriadne....tak snad to tento krat bude lepsie....
Inak baby porod pomoze - ale do casu. Ja som mala velke bolesti pred porodmi, potom po 1. prirodzene zlepsenie, potom 2. tehu 2. porod, rok dva este to bolo OK, ale potom sa to zacalo postupne mrsit, az sa to zmrsilo na tu uroven pred tehotnstvami a vtedy som zacala s tymi bylinkami.
Cize u mna zlepsenie porodmi bolo, velke, ale zial docasne iba.
Ja som brala antiku (tabletky) tiež najmä kvôli hrozným bolestiam počas MS. Pred dvoma rokmi som ju vysadila lebo sme vedeli, že do roka chceme splodiť dieťa. Za ten rok bez tabletiek som nemala vôbec bolesti, MS my chodila pravidelne a keď sme sa rozhodli, že ideme splodiť dieťa tak sa nám zadarilo hneď na prvý pokus. Takže ja som bola spokojná. No tie kilá čo som pribrala (u mňa to bolo viac ako 10kg) som veru neschudla...
ahojte. dneska su antikocepcie na uplne inej urovni ako kedysi - samozrejme zalezi aku beriete ale pokial je to kvalitny original a nie generikum., "cistenie" organizmu od hormonov je hlupost. odporuca sa pockat na prvu menstruaciu po vysadeni. pokial sa do roka nepodari otehotniet, potom zacat riesit ale za problemom nebude antikoncepcia
Ja som vysadila HAK, presiel jeden cyklus a hned som otehotnela. teraz sa netreba "ocistovat" od hormonov. dnesne tabletky su ine ako kedysi. mne aj doktor povedal, ze staci jeden cyklus a kludne mozem otehotniet. a aj tak bolo 😊
a som zabudla, to som brala tabletky od 16tich rokov, kvoli nepravidelnej menstruacii. a otehotnela som ked som mala 24.
Kocky brala ste niektora HAK kvoli vasej nepravidelnej mrche? uvazujem na 3 mesiace si dat vypisat len ci sa mi upravi... chceme baby no sa nedari asi kvoli nepravidelnej mrche... tak chcem skusit vybrat 3 mesiace a potom pokus o baby... co myslite? ma to nejaky vyznam?
@tinka881 ahoj,nikdy som nebrala,tak neviem,ale s bolestami kuk sem https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ukrutne-bolestiva-menstruacia/ bolesti sa asi vratia,kedze nabehne ovulacia a menstruacia,lebo pri ant je to len akoze menstruacia