Ahojte viete mi niekto poradiť? Beriem hak, šla som na predoperacne vyšetrenia keďže idem na operáciu v pondelok a tam mi kázali vysadiť pred operáciou hak lenže ja som začala nový bližšie z ktorého som zjedla 4 tabletky. Vysadila som dostala som menzes ale teraz neviem čo ďalej…kedy ju začať brat? Hneď po operácii alebo po ďalšom menzese? A vlastne budú mi chýbať 4 tabletky už z blistra. Neviete mi niekto pomôcť? Ďakujem
@dadka128 no veď mne to kázal lekár ale nie Gynekolog teda ale anestéziológ
@dadka128 sak ju vysadila na zaklade ziadosti lekara co uz nevis citat......
@deniskatimmy volala si tvojj gynekologicke?? ak nie jej hned zajtra zavolaj a spytaj sa jako mas postupovat dovtedy neuzivaj ziadnu tabletku a nemaj nechraneny styk ak nemas zaujem byt tehotna pravdaze
@deniskatimmy zavolaj gynekologičke, tá ti najlepšie poradí
Ale príde mi to také divne ved budeš mať počas operácie MS
@janai1 nie práveže lebo ms som mala teraz akurát zajtra mi konci…čiže natyzden už nebudem mať…budem musieť zajtra zavolať hej
@dramaqueen nie nevolala zavolám zajtra no to mi je jasne že sex len s ochranou ako j len som bola nič sa nedeje len týždeň do operácie musím vydržať
@janai1 ja som vysadila 13.4 a 15.4 som dostala menzes normálne
@deniskatimmy lenže ty teraz nezačneš brať = žiadne umelé hormóny... Bohvie ako dlho ju budeš mať ♀️ aspoň teda mne nikdy krvácanie počas pauzy neskončilo kým som nezačala brať ďalší blister
@janai1 aha tak neviem lebo jasnom prvýkrát takto vysadila…tak keď mi neprestane krvácanie tak im zavolám na tu kliniku potom že čo s tým či to vadí lebo vlastne idem operovať zuby tak uvidíme čo povedia…
Normalne ju nasadis 1 den cyklu teda ked dostanes prvu menstruaciu po operacii.
@renata1405 som si j myslela že takto to mám urobiť…ale pre istotu zavolám ráno ešte môjmu gynekológovi že ako…ale myslela som si že po operácii hneď ako dostanem menzes mám brat …ďakujem
@dramaqueen moja zlata anestéziológ a gynekológ je veľký rozdiel.. Ty sa nauč čítať
@deniskatimmy hák si si nemala vysadit sama ale pod dohľadom lekára..