Vypadlo mi vnútromaternicové teliesko

manzelina
19. sep 2020

Ahojte. Stala sa mi taká drobná nepríjemnosť.
Momentálne mám menštruáciu a včera pri sprchovaní mi vypadlo vnútromaternicové teliesko. Ale nejaká drobná časť mi pravdepodobne ostala vnútri. Volala som hneď do gyn.ambulancie tak po skončení menštruácie ma objednajú na vyšetrenie.
Ale chcela som vedieť,či už sa niekomu niečo podobné stalo? Alebo či neviete prečo sa to stalo? Čo to spôsobilo?
Teliesko som mala v mini verzii,keďže som ešte nerodila a hormonálnu antikoncepciu nemôžem(dostala som z nej pľúcnu embóliu). Ďakujem za každé info

punka24
19. sep 2020

@manzelina teliesko môže vypadnúť pri silnej menštruácii... ak ho máš menšie (nevedela som že sú také) tak sa nečuduj stáva sa to... dr ťa vyšetrí a budeš vedieť jak si na tom...

sara07
19. sep 2020

a antikoncepčné kružky na vkladanie ste nerozmyšlali ? tam je najmenej hormonov

manzelina
autor
19. sep 2020

@sara07 nie,nie. Moja gynekologicka pozna moj zdravotny stav takze teliesko som mala nehormonalne. A toto uz som mala druhe. 9.rok som mala teliesko a toto druhe som mala 4.rok,kym mi vcera nevypadlo. Ale v 0odstate som si ho planovala dat vybrat tak ci tak najblizsie tyzdne. Od soboty 12.9.som vydata pani takze sme planovali uz babatko. Len ma to sokovalo ze takto vypadlo. Kedze som to predtym nikdy nepocula

acer11
19. sep 2020

@manzelina tak to bude znamenie 😆