Chcem sa spytat ci nemate nahodou nejaku skusenost s vypadnutim mireny mala som ju 5dni a ked som sa sprchovala tak mi vypadla a chcela by som sa spytat ci mi ju niekto preplati lebo doktor sa vyjadril ze mam smolu
tak to teda nachapem ani ja nic som neporusila co mi lekar nakazal a aj napriek tomu mi vypadla
@meri1984 ahoj, ja som mala mirenu 5 rokov a aj podla slov svojho gynkologa aj zo skusenosti ti určite viem zaručiť že musela byť zle založená, a teda chybu spravil doktor ktorý ti ju vkladal. Keby bola posunutá alebo povytiahnutá, vedela by si podla mna o tom podla bolesti...
...mojej svagrinej tiez "vypadla". asi ju mala tiez zle zalozenu, opatovne jej ju zakladali...dokonca zostala aj napriek jej pouzivaniu tehotna a odporucili jej ist na prerusenie tehotenstva...isla...
prepáč, nechcem byť nemiestna, ale nedá mi...to ako ti mohla vypadnúť mirena???? z maternice!!! ako ja tomu fakt nerozumiem, to ako keby si mala za sebou 10 sponntánnych pôrodov a všetko "ospodu" rozťahané ešte ako-tak pochopím, ale toto je pre mna silné kafe, naozaj. ja mám teda "iba" krúžok a ked ho chcem vybrať, musím použiť "silu".