Dobrý deň. Mala som pohlavný styk na začiatku júla, no praskol nám kondóm. Použila som tabletku po (Escapelle) asi hodinu po. Potom mi prišla menštruácia normálne ako mala, no tento mesiac mi mešká už 9 dní. Momentalne mám kŕče v podbrušku ako normálne mávam pred menštruáciou no stále nič. Robím všetko, či už napr cvičenie, alebo horúci kúpeľ no stále nič. Robila som si tehotenské testy, jeden poobede (negatívny) a druhý ráno (negatívny). Po druhej čiarke ani stopy. Čítala som niekoľko diskusii, tak som skúsila Alchemilkový čaj. No stále nič. Ku gynekológovi nemôžem ísť, alebo skôr lepšie povedané nechcem ísť pretože som uňho nikdy nebola. (Mám 17 a nemala som žiadne problémy, takže aj mama mi povedala ze pokiaľ nemám komplikácie tak nemusím ísť.) Mohla mi tabletka narušiť cyklus aj keď som pred mesiacom ju mala normálnu? Ďakujem za odpoveď.
@sonia12 to by si nemala byt uz tehotna,ale tabletka po je inak neucinna.na nete najdes viac pripadov ked neucinkovala a dievcata zostali tehotne.nanu by som sa urcite nespoliehala
@sonia12 nie si tehotna. Tabletka po je velky zasah do organizmu a riadne zamava s hormonmi, cyklus proste presny nebude. Nestresuj a nechaj to tak, stresom si vobec nepomahas. Pridu, kedy maju.
@sonia12 a inak k tomu gynekologovi aj tak raz budeš musieť ísť, aj ked nemáš nejaké ťažkosti, tak treba íst na preventívku v tvojom veku, to len tak mimochodom, inak tá tabletka po vie riadne rozhádzať cyklus to je pravda
Chvála Bohu, dnes už prišli,aj keď s 10 dňovým meškaním. 🙂
Je to normalne, moze ti haprovat menzes aj niekolko cyklov... Nahadzala si to seba kopu hormonov, nemas sa comu cudovat, poondila si si cely organizmus a teraz sa musi z toho spametat.... cIze klud mozno ti nepride vobec, ale tehotenstvo mozes tak na 99percent vylucit
@sonia12