Vynechanie antikoncepcie

vanessad1
8. jan 2023

Ahojte stala sa mi taká vec čo absolútne nechápem pretože sa mi zdá že tabletky beriem pravidelne každý deň ešte aj čas no niekde som musela spraviť chybu keďže je dnes nedeľa šla som zobrať tabletku za dnešok a pozerám že za včerajšok som mala tiež nevypite/ neotvorenu tabletku pričom som vypila ju len som musela ju vypiť za piatok a zrejme tabletku som nevypila piatok čo si absolútne nepamätám nechápem dnes som si to všimla tak som vypila za sobotu aj nedeľu obe tabletky naraz prosím poraďte mi čo mam robiť blízkej dobe sme nemali styk tehotná byt nemozem no zrejme moja ochrana padla nieje 100%tna keďže neviem či to boli 12 hodín a zostávajú mi posledné 5 tabletiek povedala som si že je dopijem a keby došlo k styku budeme sa chrániť aspoň prerušovanou suložou keď som nebrala antiku stále to chvála bohu bolo dobre po 7dňovej pauze a dostatí menštruácie začnem brať nový blister myslim že už budem chránená však ? Je tento postup správny ? Prosím pomôžte mi napíšte vase skúsenosti viem že nieste veštice ani nič ale určite niekomu z Vás sa stalo niečo podobne

janai1
8. jan 2023

Ako sa dá tabletka vypiť?

Doberieš blister, urobíš pauzu, začneš brať nový blister
Do ďalšieho blistru by som používala kondóm

belllinka
8. jan 2023

Kým otvoríš nový blister, tak používaj iný druh antikoncepcie. Potom už budeš chránená.

januska12323
8. jan 2023

V pribalovom letáku určite píšu čo máš robiť. Ak si ho vyhodila pohľadaj podľa názvu lieku na nete.

vanessad1
autor
8. jan 2023

@janai1 “vypiť tabletku” som myslela “ použiť” ľudovo sa to takto používa pokial dobre viemmm a diky za radu inak čakala som kto si niečo najde hahah 😂 ale v pohode

vanessad1
autor
8. jan 2023

@belllinka ďakujem ❤️