Ahojte, dnes poobede som zistila ze som rano zabudla uzit atb ked som si ju isla dat vsimla som si ze som neuzila ani predosly den 😲 Islo o 9. a 10.tabletku - nedela a pondelok (vreya). Sex sme mali v sobotu rano a vnoci (8.tabletka uzita rano tak ako mala byt). Uzila som obe naraz. Podla prib.letaku vynechana 1tabletka v druhom tyzdni by nemala narusit ochranu,ale aj s druhou som vpodstate meskala par hodin... Mam si pre istotu kupit escapelle ? Bude to mat zmysel po takom dlhom case ? Skusenosti ???
Prosim blbe komentare a poucanie si nechajte pre seba,,dakujem
Ja som vynechala len jednu a bola som tehu
@20erika07 jezis nestras...uz sa mi zoparkrat za tie roky stalo ze som zabudnutu uzila na druhy den rano ale den a pol a v case predpokladanej ovu a ked sme mali sex,teda plodne dni, to prvy raz veru...takze 😳🤔😬
To sa dá zabudnúť užiť dva dni HAK? 😄
@petulka2021 no vidis,tiez som si myslela ze to sa mi snaaad ani nestane,a stalo,,staci ked si nedam rano kavu ako mam zvykom pricom vzdy s kavou si dam tabletku a den predtym som nestihala do prace tak som kavu celu nastojaka vychlastala a bez tabletky a ked som si zmyslela ze ja tupka som si rano nedala a pocitam pocitam ze mi akosi nesedi ze nie jednu ale dve a to v case pravdepodobnej ovu a po sexe a vcul nespim preto (dvoch krpcov mame,dalsie nie, prave som sa vratila do prace a vzali sme si nakrk nakladnu prerabku...) Mam si zajyra zhanat tabletku po alebo verit ze prvy tyzden kazdodenneho uzivania hak ma ochrani 😳🤔😬😳🤔😬😳🤔😬? Aaaa !?!
@petulka2021 navyse mam vreyu ,vraj ide o silnejsiu hak, mam nejaky zblbnuty cyklus od posledneho porodu a posledny polrok este viac,,ale dva tyzdne sa spoliahat nato a dufat ze nic ze budem mat menzes a tehu nebudem.. 😣
Ja neviem, závisí si či ju užívaš dlho , či pravidelne , ja si myslím že chránená si aj keď si neužila tbl, ale určite najbližší týždeň by som spávala s kondómom
Rozum sa mi zadtavuje. Berem antiju tak nan nu myslim, nie ze zabudnrm den a dokonca dva, a do toho sexujem ako diva. Prave tym, ze je to nove sa na to nezabuda ach... A ked nie si zodpovedna mas si nastavit budik na kazdy den a urcitu hodinu..
Vieš čo, ja tiež zabúdam... Stačí ze ráno zaspím a už to ide... Veselo bez tabletky 🤦♀️
Tabletka PO ti už nepomôže, teraz to už bude len hop alebo trop🙂
@kitycat mne sa rozum zastavuje pred tymi ktorym sa to Nikdy nemoze stat,,mat hekticke obdobie rozhadzany cyklus, zmeny a hned zabudne clovek aj ako sa vola,,ale to sa tebe urcite nikdy nestane,,tak sa prepni na inu debatu k dalsim ktorym sa to nikdy urcite nestalo 😝 paaa
@janai1 fuu uvidimeo dva tyzdme
Aký deň cyklu ste ?
Stalo sa mi, ale ja som si citala pribalovy letak co sa stane a ako mam postupovat a nie zakladala diskusiu.
@kitycat no vidis,,citat vieme obidve, lebo aj ja som citala prib.letak tak ako vzdy...pokecat si v diskusii nieje trestne,,ci sa mylim 🤔🙂
@sissahh dnes je to 16.dc vynechane boli na 13. a 14.dc (ratam od prveho dna ms,nie podla tabletiek,tam ide o 9. a 10.tabletku - druhy tyzden) pricom s deviatou som meskala asi 30hodin a s desiatou asi 6hodin..obe som uzila naraz hned ako som si uvedomila,ze som zabudla.
Užila by som tabletku po, keď nemáš v pláne dieťa.Bolo to vynechané práve v tých najhorších dňoch.daj si do mobilu pripomienku na tabletku
To, že si uzila 2 naraz je blbosť to si nemala robiť iba jednu
Tak je to riziko je dosť pravdepodobne
Tak ja by som to skratila
1.ano môžeš byť tehotná pretože ochrana dosť klesla tým ze boli vynechané 2 tabletky
2.nabuduce si nedávaj 2 naraz 🙂
3.ak ubehlo 72 hodín je zbytocne si dávať tabletku PO
Mne sa to tiež stalo ze som jednu vynechala (vtedy sa nič nestalo pretože som HAK užívala už vyše roka)
ja mam budik nastaveny na presnu hodinu a tak nikdy nemozem zabudnut a uz nejak automaticky viem, ze o 10 tej rano sa mi to v hlave rozsvieti , ze tabletka 😂😂
@luccija jj,,tabletku po som uzila do 72hodin aj ked viem ze sanca ze zaberie je takmer nulova,,pripomienku mozem,no nakolko mam neustale zhon a deti maju k mobilu pristup a nepravidelnost v rannom ci vecernom rezime,neviem na aky cas je najlepsie si nastavit pripomienku 🤔🙁🙄 ach jaj
@luccija v prib.letaku sa pise ze dve naraz sa mozu uzit, uz sa mi to za tie roky stalo parkrat,a v poriadku
@sissahh no je ,,no uz mi neostava ine len pockat dba tyzdne
@lorin29 ,,jj ved prave,keby jedna,keby to nebolo v case ovu,keby nebol predtym sex...keby keby...nuz uz sa stalo..
Dve naraz sa mozu dat, ako nie zas kazdy mesiac ale ked sa stane raz dvakrat v roku...vzdy lepsie ako nezelane tehu 😕
HAK uzivam roky, prestavka posledna bola iba v poslednom tehu (mame dve deticky ktore boli planovane) a teda uz takmer tri roky beriem antik.,len mam dvakrat zmenenu znacku za poslednych 7mesiacov, lebo mam medzimenstruacne krvacanie a dr nevie z coho tak to riesi zatial zmenou hak,pricom mi naposledy (3balenie) dala vreyu ktora jevraj silnejsia
@sweet20 👍😁 vsak to mojou pripomienkou je kazdodenna ranajsia kava,akonahle mam kavu hned uz aj chystam tabletku, vynimocne som kavu jeden den chrstla do seba a druhy den zas ju nemala ze dam si az prijdem dom...to stou pripomienkou v mobile ako som pisala je to tazko raz vstavam o siestej,inokedy o osmej,odchadzam z domu rano a niekedy okolo obeda,inokedy mam vlno... 🙄😬
@sweet20
@lorin29
@luccija
@sissahh
@20erika07
@petulka2021
Baby,dakujem za rady a skusenosti,,uvidime o dva tyzdne..kazdopadne,dalsie dietatko v plane nemame, prave som sa vratila do prace,mame na krku nakladnu rekonstrukciu a dve zdrave vesele a blaznive deti ktorym chceme dat co treba 🙂 Hlavne nas spolocne straveny cas..nech maju vesele detstvo ♥️
Tak dievcata, je to v poriadku, menzes prisiel dokonca v nedelu a trval 6dni,silny ako ho poznam..tehu teda niesom,co je dobre...tazko ale povedat co "pomohlo" - ci tabletka Po, ci bylinky, ci neboli prave plodne dni ci vobec boli...hlavne je,ze je vsetko tak ako to ma byt..pekny den zelam 😊
Oprava, nie atb ale HAK