Ahojte dievčatá.... stal sa mi taký problém... S priateľom sme mali nechráneny pohlavný styk v nedeľu a potom v pondelok som si zabudla zobrať tabletku a v utorok som vzala 2 naraz.... myslite žeby som mohla byť tehotná ?
@sibalka21
@sissy27
Toto tam mam : Ak je interval dlhší ako 12 hodín, antikoncepčný účinok Belary nie je zaručený. V takom prípade zabudnutú tabletu užite okamžite a pokračujte v užívaní Belary v obvyklom čase. To môže dokonca znamenať, že musíte užiť dve tablety v priebehu jedného dňa.
A ja som na to vlastne prišla až keď som išla brat tu ďalšiu tak som si vzala aj tu z predchádzajúceho dňa...
Aj tak sa bojím či sa nemôže niečo stat keď deň po styku som nato zabudla..
Ahoj. No uvidíš ci si tehotná ak ms nedostaneš ☺. Ja som vynechala jednu tabletku a teraz mi tu behá 1,5rocna spermia menom Alexander 😂😂😂. Nakolko som druhe bábo chcela tak uz som od tej jednej vynechanej tabletky antiku uplne vysadila ☺
Ako je mozne ze pri pravidelnom uzivani antikoncepcie je mozne tehotenstvo ?
@scarletka34 lebo nic nie jena sto percent, atb aj ine lieky ovplyvnuju ucinnost hak, takisto aj rozne choroby atd. a aj jedna tableta zavazi, hak je kopec chemie do tela a aj jedno vynechanie moze sposobit sarapatu..
@eliana234 pokiaľ máš aktívny sexuálny život, tak vždy je možnosť, že si tehotná... dokonca aj pri správnom užití antikoncepcie... a skús v rámci voľného času prečítať ten príbalový leták k tabletkám, pokiaľ viem, tak nemáš užívať 2 tabletky naraz, ani keď si jednu vynechala... a píšu tam aj o tom, čo v prípade, ak vynecháš tabletku... a iné zaujímavé veci...