Vynechaná tabletka

petra2226
21. mar 2014

Ahojte 🙂 chcem sa len opýtať či je nejaký extra veľký problém, ak som jeden deň antikoncepčnú tabletku úplne vynechala? A až potom na ďalší deň keď som si išla dávať na ďalšiu, som si uvedomila, že deň predtým som si nedala. Doteraz som tabletky uživala približne v rovnaký čas, len teraz jeden krát som nejak pozabudla 😅 Snáď to nejak extra nebude vadiť, aj ked som mala sex hneď na druhý deň.
Ďakujem za Vaše odpovede, pekný večer. 🙂

graceful9
21. mar 2014

@petra2226 vzala si si obe naraz? A tyzden by si mala pouzivat aj innu ochranu, antika nemusi byt spolahliva uz

sono2
21. mar 2014

@petra2226 veru, tam vadí aj zabudnutie jednej. Zisti si, či si nemala ovulku 🙂

petra2226
autor
21. mar 2014

@graceful9 no nedala dve práveže, len tú jednu a tú zabudnutú som nechala v blistri, je tam doteraz 😀

@sono2 jeeeej a ako by som to zistila? Ja som v týchto veciach uplne lajk a neodborník 😅 😀

graceful9
21. mar 2014

@petra2226 to uz asi je aj jedno ci si si vzala, len pri tom sexe si nebola chranena,ak nebol prerusovany.ale snad sa nic nestalo 🙂

bibistec
22. mar 2014

pozri sa do pribaloveho letaku tam mas presne napisane ak si zabudla tabletku, v ktorom tyzdni uzivania a ako mas dalej postupovat

nikus20
22. mar 2014

Ja som dala len k 6hod neskor a som otehotnela hned ale niektore zeny pottrbuji rok aj aby sa antika vycistila z tela 🙂