Idem si po radu. Po 7 dnovej pauze som mala dalsie tablo zacat brat v sobotu no zacala som ho nrat az pondelok. A nechraneny styk som mala stredu. Je tam niake riziko otehotnenia ?
ake tabletkyto su?v pribalovom letaku sa to urcite pise. vseobecne zvacsa plati, ze po vynechani tabletky sa treba tyzden chranit inac, nez opat nabehne antikoncepcny ucinok (aspon u mojich tak bolo)
takze podla mna ano, ori suhre nahod si mohla otehotniet. najma, ak si mala brat v sobotu, vynechala 2 dni ... keby ti po poslednej tabletke normalne nabehol cyklus (ako niektorym zenam nabehne a otehotneju este pred prvou ms, resp na prvu ovulaciu po vysadeni)
ja ta nechcem strasit, boa by to velka suhra nahod, no nabuduce pre boha precitaj pribalovy letak a nespoliehaj sa, ze tabletky ta ochrana, ked ich beries ako lentilky. a hôavne neries ex post /tyzden po.
Pouzivam Nizkohormonalnu A.-Karhla a v piatok som zistila ze som tehotna☺️
@patulik00 gratulujem🙂))
Ja som tak s starsim synom ostala tehu brala som hormonalnu ale ako sa volala netusim kedze syn bude uz mat 10 rockov
Tu co beriem sa vola lunytta
@anatalia77 ďakujem☺️☺️☺️
Ahojte, používam Vreyu a po menštruácií som začala v pondelok, vo štvrtok som si zabudla dať tabletku a piatočnú som už užila spolu s tou štvrtkovou až v sobotu ráno. V štvrtok sme mali sex, je veľká šanca že zostanem tehotná??
@januus ak si sexovala v 5ty den a mas pocit, ze tabletky nemuseli zabrat v 7my den a- tak pozerajme na to takto - ak by ti na 7my den brania HAK prestala ucinkovat a spustil sa ti cyklus - teda zacalo dozrievat vajicko, tak za tie dni, ked este nejake spermie v tebe zili, by nebolo ani nahodou schopne dozriet. resp tie spermie. ak by sa mali uspesne dozit oviulacie, tak akurat zabalzamovane ako lenin na cervenom namesti 🙂
Žiadna antikoncepcia nieje 100% ale to neznamená že si ale že ani sa stať nemohlo....