Vybratie Mireny

1. jan 2023

Ahojte, mám Mirenu cca 3 roky, chcela by som si ju dať vybrať, ale nemám vôbec cyklus. Dr mi pri zavedení povedal, že na vybratie sa mám objednať tiež v priebehu cyklu. Ale žiadny nemám 🙈 Dr nedvíha telefón (nie len cez sviatky, ale tak všeobecne) a na mail tiež už mesiac neodpísal.
Prosím vás ako to prebiehalo ak ste nemali cyklus? Nechcem tam ísť zbytočne, ak ma má po 2 hodinách čakania otočiť domov, tak zháňam skúsenosti.
Ďakujem 😇

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. jan 2023

@elizabet173 super ďakujem 😊 nevedela som či je to vôbec možné keď cyklus neprebieha… takže sa môžem objednať úplne na kedykoľvek 😊

bluka2
1. jan 2023

Hocikedy ti ju môžu vybrať

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bajka16
1. jan 2023

@elizabet173 prosím ťa a po vybratí ti hneď zaviedli ďalšiu? Alebo si bola chvíľu bez?

autor
1. jan 2023

@elizabet173 no ja som myslela, či netreba nejaké vyšetrenie vopred, či je krček pripravený nechať teliesko prejsť alebo čo 😅 teraz sa cítim trochu “blond”, ale aspoň už viem 😅🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bajka16
2. jan 2023

@elizabet173 aha super ja tiež už neplanujem deti tak som sa bála že mi vloží ďalšiu na iný termín

autor
2. jan 2023

@elizabet173 vôbec sa nepýtal nič, on má taký nátresk pacientiek, že sa asi snaží rýchlo rýchlo 🤷🏻‍♀️ aj preto sa mi nechcelo ísť tam len kvôli tomu aby som zistila, že to nejde len tak kedy si zmyslím, keď viem že tam budem aspoň 2 hodiny čakať 😓

dadomon
24. mar 2023

@elizabet173 ahoj, citam, ze mas uz tretiu Mirenu, mala si vsetky 3 hned po sebe? mne teraz najz vybrat druhu a lekar mi tvrdi, ze na nejake obdobie mam prejst ba tabletky…. ze by mi dalsia mohla robit problemy. No ja teda nie dom nadsena, zvykla som si nemat menzes a beriesit tabletky

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz