ahojte,píšem lebo sa rozhodujem na vnutromaternicovým telieskom ..... na kolko tabletky u mna su trochu problem nesedia mi stych lacnejšich ani jedny a pomaly 16 eur na mesiac mi je dost ..... tehotenstvo neplanujem v najvbližšej dobe vobec na kolko som prekonala 3 potraty po sebe .....Aké máte stym skúsenosti?
@niki101988 kazdej zene sa kazda hak prejavuje inak, takze typujem, ze sa zakladatelke temy az nahodou yadine neskusila zrovna skusat nechce 😉
@zuzananina ja mam bezhormonalne uz pol roka maximalna spokojnost, iba menzes je silnejsi a dlhsi ako predtym
@niki101988 ja som yadine mala a nerobila mi vobec dobre stale som krvacala a bola som ako tehotna pri nej ....
@isabella_fly mne odporucil doktor vnutromaternicove ked mam take problémy s tabletkami a preto sa pýtam na to ake mate skusenosti.....
Veľmi dobrá antikoncepcia z vlastnej skúsenosti Yadine stojí cca 33eur na 3 mesiace. Aj sa po nej chudne, lebo ako mi vtedy povedal lekár predpisuje sa prevažne ženám, ktoré majú problém s nadváhou aby sa eliminovalo riziko pribúdania kilogramov. Aspoň týmto trendom sa riadia v Čechách.
Ja som sa antikoncepcie musela vzdať kvoli poruche zrážania krvi a mám teliesko aj napriek tomu, že som ešte nerodila.
Mám nehormonálne, prví dva mesiace krče a bolesti trošku ale teraz po polroku je to dobré. V Čechách ma to stálo 3500korún so všetkým.