Vnútromaternicové teliesko po SC

romanka_369
29. júl 2020

Ahojte, tem tu bolo ale nenasla som nejaku podobnu.. chcem sa spytat ktore mate teliesko po cisarskom ci bol nejaky problem pri zavedeni zo strany gynekologa alebo aj zo zdravotneho hladiska..moj gynekolog mi ho odmieta dat lebo som po dvoch sekciach..povedal mi ze mam ist na sterilizaciu..tak chcem zistiť ako to vobec je.. Dakujem

tany123
29. júl 2020

@romanka_369 ahoj tak mne zaviedla gynekologicka nehormonalne teliesko bez problémov ...bola som minulý týždeň....som po jednej sekcii pred 3 rokmi....

romanka_369
autor
29. júl 2020

@tany123 ahoj..dakujem za odpoved.. presne som chcela tiez nehormonalne a hned ma zacal prehovarat na sterilizaciu..pred pol rokom som mala druhy cisarsky..

punka24
29. júl 2020

@romanka_369 mne odporučila moja až keď mi skončí prvy menzes... po sekcii je to trošku problém to tam dať a vraj keď prejde prvý menzes od porodu/sekcie tak je to ľahšie... samozrejme kus nepríjemné ale to vraj vždy...
A tomu svojmu gyn. povedz nech si ide sam... veď ak by si to chcela tak o to poziadaš pri sekcii... nech sa nestará do tvojho rozhodnutia...

tany123
30. júl 2020

@romanka_369 nie je za čo ...kľudne choďte.trodku to je nepríjemné ale asi 5 min vydržíte...áno po prvom menzese je to najlepšie ale to už predpokladám máte za sebou....asi vymeniť gynekologa....