Viem že dávnejšie sa dávalo teliesko len ženám ktoré mali po pôrode, nebolo to pre bezdetné. Kvôli čomu to tak bolo a prečo sa to zrazu môže dávať každej? Je to podľa vás bezpečne? Mám skoro 19 a gynekologička mi to odporučila lebo som fajčiarka a toto by malo byt bezpečnejšie ako tabletky.
Ja som lo sekciach 2x nemala som peirpdzene porod a gyn mi povedal ze moze byt problem pri zalozeni kedze krcok nieje roztiahnuty porodom.. Tak mozno aj zato sa nerodickam telieska nedavali.. Ale ze su uz na teuhu mensie uzsie..
A teda akoze ide ot o ze aplikacia moze bht viac neprijemna pre zenu co este nemala prirodzeny porod.. Ale ze teda nemusim sa bat a nieje to nic bolestive.
Zvazujem ale hormonalne teliesko
@ronyka ja zvažujem hormonálne, hľadám kliniku kde by boli ochotne mi to urobiť pri celkovej anestéze. Viem, ze je to veľká záťaž pre telo, ale ja mám veľmi nitky prah bolesti. Zároveň ale tablety sú pre mňa nepraktické, lebo veľa zabúdam
Skus nejaku jednodnovu gynekologicku kliniku.
Asi najlepsie sa spytat gyndr ked.tam pojdes nabuducr.
Za mna, aj IUD preslo nejakym vyvojom, tak su lepsie tvary, lepsie su zlozene, zavadzajuce techniky sa tiez zlepsili, tak to zavadzanie je jednoduchsie.
A za druhe aj vyskum pokrocil, a prislo sa na to ze aj po pouziti iud nie su buduce tehotenstva ohrozene, tak sa praktika zmenila.