Vnútromaternicové teliesko DANA

katkaandy
11. okt 2022

Ahojte žienky, mám takú otázku intímnejšieho charakteru. Tie, čo máte skúsenosť a boli by ste ochotné prispieť svojou skúsenosťou /kľudne IP/ tak budem veľmi vďačná.
Včera mi moja lekárka zaviedla takéto teliesko s tým, že tie drôtiky povedala, že nechá dlhšie, aby sa jej teliesko pri potrebnej manipulácii dalo dobre zachytiť. Avšak povedala, že môže sa stať, že partnerovi tam môže vadiť, že ho môže ucítiť, ale vraj mu o tom nemám hovoriť, že niektorí chlapi až po takejto informácii vraj cítia a vadí im tam. - resp. tie vlákna. Akú ste mali skúsenosť, cítili vaši chlapi, že tam niečo "zavadzia"? Vravela, že ak to bude zavadzať, tak mám prísť a zastrihne tie vlákna na kratšie. Mám radšej ísť preventívne, že to chlapovi vadí alebo ako som sa už pýtala vaši chlapi nič necítili? Mám doma hundroša, tak ak by som sa vedela pripraviť na takúto situáciu, radšej pôjdem ešte pred tým, než zistím, či mu tam dačo vadí alebo nie. 😀 vopred ďakujem za vaše dotazy k tejto téme. pekný dník 😍

zlostitko
11. okt 2022

@katkaandy moj nic neciti, mam mirenu, uz druhu

domka222
11. okt 2022

@katkaandy preventívne? Však mu nič nehovor, až keď budú vadiť. Je lepšie, ak ich budeš mať dlhšie pri vyberaní

elizabet173
11. okt 2022

@katkaandy mala som viac krát Danu, viac krát aj Mirenu, nemáš tam drôtiky, ale vlákna, môj partner ich nikdy necítil a vedel, že tam sú, ale ani mi nikdy gynekológ nepovedal, že ich nechal dlhšie. A keby som mala muža hundroša, tak by som sa na Danu vykašľala, naťahoval by kondóm len taký fukot. Muž má byť rád, že bude mať bezproblémový intímny život a keby náhodou niečo cítil dáš skrátiť a vybavené a nie frfľať.