Dobrý večer mala by som takú otazočku mám vložené vnútromaternicové teliesko DANA už rok druhú. Mala som už Danu 5 rokov, pauzu 2 mesiace po vybraní a znova som si dala vložiť túto. S prvou som nemala žiadné problémy ale s touto mám bolesti aj pri pohlavnom styku aj po aj cez menštruaciu ta bolesť je ako by mi do maternice pichali ihlou a smeruje mi do vaječníkov niekedy to je riadna bolesť a trvá niekedy aj niekoľko dní že niesom v pohode. Pred pár mesiacmi som bola u gynekológa na preventívke keďže chodím pravidelne každý rok, tak som bola aj teraz spravil mi ultrazvuk a aj ma vyšetril, vravel že danu mám dobre uloženú že sa ani nepohla že je všetko v poriadku. Vzal mi odber na citológiu a vyšlo mi že mám HPV vírus ale že nie tie najhoršie 16-18 v septembri mám ísť na opakovanú citologiu rozmýšľam že si dám Danu vybrať ale neviem čo mám robiť či toto všetko môže súvisieť z Danou alebo z čoho vlastne mám takéto problémy.
@nemenovana1999 kamoska z nej mala nonstop problemy, vecne zapaly, nakoniec ani pomaly sex nemohli mat. Od kedy ju ma vonku, ma pokoj, ziaden zapal.